A kód című műsor szerintetek is színjáték?
Figyelt kérdés
Néha olyan sík játékosok vannak, h elsírom magam, mások túl okosak ide. Nem tudom néha olyan érzésem van, hogy nem csak úgy játék, hanem tényleg az. Hm? Vélemény?2013. jan. 21. 19:25
1/7 anonim válasza:
Nem színjáték , vetélkedő xd
Amúgy teljesen igazadvan , de az xfaktor is meg a vv is csak sima lehúzás..
2/7 anonim válasza:
Én is pont ezen gondolkodtam és pont meg is találtam a kérdést itt. Szerintem, amikor a sztárokat hívják játszani, akkor teljesen meg van beszélve. A kérdések, még talán az útvonal is, meg az is, hogy ki melyik rudat húzza. Elég gyanús, hogy a nehéz kérdésekre rögtön tudják a választ, vagy ha gondolkoznak, akkor szerintem, csak megjátsszák. Meg amikor mondják vissza kódlistát, túl gyorsan mondják, előre betanulták. De ez csak az én véleményem. A TV2-őt ezért becsülöm többre, mert ott legalább nem vezetik meg a nézőket. Az RTL sokszor csinál ilyet, csak sajnos sok ember észre sem veszi, csak a szemfülesebbje. Sajnos el van a világ üzletiesedve. Régen nem azt nézték, hogy kit hogyan húzhatnak le, vezethetnek meg. Régen még volt becsület! Ez csak az én véleményem. Írjon az, aki nem így gondolja!
3/7 anonim válasza:
Nem színjáték, barátnőmék bejutottak és nyertek is.
4/7 anonim válasza:
Viszont mielőtt bekerülnek az emberek van előszűrő. Két kérdést tesznek fel és arra kell válaszolni. Az már csak műsortól függ, hogy nézettség miatt a kevésbé okosabbakat vagy éppen az okosabbakat hívják be. Nyilván, ha egyszer sem hívnak be olyanokat akik nehéz kérdésekre tudnak válaszolni, akkor senki sem fog jelentkezni, vélvén, hogy az ő szellemi képességük ehhez nem megfelelő. Másrészt pedig a sok bugyuta ember csak növeli a műsor nézettségét, jókat lehet rajtuk röhögni. Valahogy egyensúlyba kell hozniuk a kettőt, mert csak akkor tarthatják meg a nézőket, illetve tarthatják fenn a figyelmet.
5/7 anonim válasza:
Persze, szerintem se színjáték, viszont, amit 1 hete írtam, hogy megjátsszák, és tudják a válaszokat előre, azokat a sztár játékosokra értettem, akik hétfőnként vannak. A civil embereknek esze ágában sem lenne megmondani az Rtl a helyes válaszokat. :)
6/7 A kérdező kommentje:
3-as. Mivel nem válaszoltál, arra sem, h lejátszották-e már (priviben írtam), vagy sem és azt se írtad meg, h erre sem szabad válaszolni így továbbra is tartom a véleményem, h színjáték! Akik voltak esetleg, árulják már el, h milyen ott állni az arénában vagy valamit? Nehéz a kódlista akkor? Sok néző van? Látjátok egyáltalán őket vagy direkt úgy vannak a fények, h nem? Valamit csak elmondhattok!
2013. febr. 9. 21:03
7/7 anonim válasza:
szerintem is picit meg van jatszva,de a tobbi jatekkal is igy van,ami az rtl-en megy.hulyenek nezik az embereket !!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!