Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért bukott ekkorát a "The...

Miért bukott ekkorát a "The Voice" c. műsor?

Figyelt kérdés

A tehetségtelen, rutintalan műsorvezető mennyire volt gátja a sikernek? Eléggé ellaposodott a műsor már az elejétől fogva, de mi vezetett a TV2 zenei tehetségkutató műsorának bukásához?

Hernádi Judit és tehetségtelen lányának gyengécske produkciója teljesen felesleges volt a pénteki műsorban, ez is inkább a műsor bukására, rendkívül alacsony nézettségére enged következtetni.

Mi a véleményetek, bukás a műsor egyáltalán vagy rosszul gondolom?

#TV2 #The Voice #alacsony nézettség
2013. jan. 20. 21:37
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Én nem tudom miért ajnározod ezt a szerencsétlen műsorvezető kölköt ezt a Szabókimmelt, meg minek kevered ide Ördög Nórát, mikor nem az RTL Klubról sem a Csillag születikről, hanem a The Voice c. műsorról, annak tehetségtelen stábjáról és az egyre csökkenő nézettségéről volt szó.

Nagyon jól fogalmazott az utolsó. A műsorvezető ennél szánalmasabban nem üvölthette volna be a zsűrit a műsor elején, mint valami ócska box parádé. Szánalmas volt. Igazán irritáló. Én még sosem hallottam erről a kölökről, de az első adásban is botrányosan gyenge volt, és az utolsóban is. Keretes szerkezet megvolt.

2013. jan. 27. 20:09
 12/17 anonim ***** válasza:
83%
Hja, kérdező, bocsi. Nem tudtam ám, hogy a kérdésedre beíróknak kizárólag a tiéddel azonos véleménye lehet :):)
2013. jan. 27. 21:40
 13/17 anonim ***** válasza:
30%
Szabó Kimmel Tomi NAGYON JÓL VEZETTE A MŰSORT!!
2013. febr. 2. 10:25
 14/17 A kérdező kommentje:
Aha. Láttad az első adást? Sajnos nem találom, de szívesen belinkelném, nézd vissza.
2013. febr. 2. 13:19
 15/17 anonim ***** válasza:

Nekem sem tetszett az egész, úgy, ahogy volt. Ez volt a leggyengébb tehetségkutató, de ez az én szubjektív véleményem. A zsűri sem volt meggyőző, pl.Somló nagyon nehezen formálta a szavakat, Caramel túlságosan elhúzta, körberágta mindig a mondandóját. A zenekar vacak volt: némelyik dalt borzalmasan átformálta, olyan stílusban és hangszereléssel, mintha a 70-es évek elején és nem 2012-ben lennénk. Jobban jártunk volna, ha az elénekelt dal eredeti, alájátszott zenéjére énekelnek rá a versenyzők. A műsorvezető meg olyan semleges. Én csak bele-belepillantottam ebbe a műsorba, de ennyi elég volt. Nem tudom, lesz-e belőle idén is. Az biztos, hogy az X-factor sokkal fiatalosabb, lendületesebb és szórakoztatóbb műsor. Azt néztem eddig is.

a Megasztárnak is csak az első 2-3 szériája volt jó, utána ellaposodott.

2013. febr. 3. 16:20
 16/17 anonim ***** válasza:

Euroviziós Dalfesztivál, Pál Dénes és Agárdi Szilvia. A NAGY THE VOICE győztes hamis volt és a kishölgy alig merte kinyitni a száját, jobb is, mert így még én is tudok énekelni a zuhany alatt. Pál Dénes gagyi műsor gagyi győztese.

Egy komment a Blogról (Index):

"létezik hogy pál dénes megnyerte a voice-ot? iszonyú hamis volt tegnap, a gyereknek semmi hangja nincsen, az egész produkciója értékelhetetlen. összességében az egész műsor egy katasztrófa. keresztes mit keres a gyerekek között? szerintem saját magát nullázta le azzal, hogy ezzel a bagázzsal egy színpadra lépett. lassan 50 éves, nem a 20 évesek közt a helye. lehet hogy lesznek majd mások is az idősebb korosztályból, de akkor a szerkesztő lehetne annyira észnél, hogy nem engedi egy színpadra keresztest a tinikkel. kőgáz volt ez a momentum is. hujberék szerintem jók voltak a paródiával, és talán arra is céloztak a produkciójukkal, hogy az előttük fellépők is önmaguk paródiáját adták elő. egyetlen kivétel: mrs.columbo, kár, hogy ők túl jók ahhoz a gáz felhozatalhoz ami az egész eurovíziót jellemzi. nem értem, miért kell nekünk ezen részt venni...".

2013. febr. 3. 16:47
 17/17 anonim ***** válasza:
Gyanúsan hamar befejezték, ilyen igénytelen végjátékot tehetségkutatóban magyar közönség még nem látott, ahol hétről-hétre négyesével hullottak ki a versenyzők, és akik a döntőbe kerültek, azok se léptek eleget színpadra. Nem hiszem, hogy ez lenne az eredeti formátum. Aztán a végeredmény kihirdetése is elég gáz volt, úgy kellett volna hogy 3-szor állítsák le a szavazást, és a végére maradt kettő énekes között dőljön el a verseny. Semmi izgalmat nem tudtak a műsor készítői okozni nekünk.
2013. febr. 9. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!