Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi volt a tegnapi Dr. Csonttal...

Mi volt a tegnapi Dr. Csonttal, miért adtak régi részt? Most melyik éved megy, nem az új?

Figyelt kérdés

Az új évadot adják már, de a tegnapi részbe (neveket nem tudom) az a nő, aki már megszült, neki még kicsi volt a hasa, a főszereplőnő még nem volt terhes és nem jött össze a másik főszereplővel.

Az az új sorozat miatta adták le ezt a részt?

#dr-csont
2013. jan. 8. 18:51
 1/4 anonim ***** válasza:

Igen, ezt a részt annak idején, amikor a 6. évad ment, kihagyta az Rtl. Most leadták, hogy bevezessék vele a Csont nélkül c. új sorozatot (Finder az eredeti címe). Csak az a gond, hogy ezt nagyon sz.rul kommunikálta le az Rtl klub. Ráadásul, így félbehagyták a Dr Csont 7. évadát.

Ki tudja, mikor folytatják.

Az biztos, hogy a jövő hétfőn ez az új lesz a Dr Csont helyett.

Egyébként Amerikában megbukott a Finder.

2013. jan. 8. 23:16
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Azt hittem, hogy az a sorozat a Dr Csont után lesz, de ezek szerint helyette?

Nagyon nem tetszett a múltkori rész, én a kedvenc szereplőimet néztem volna, erre másokat mutattak.

2013. jan. 9. 10:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Engem is dühít, hogy félbeszakítják egy évad közepén a kedvenc sorozatomat. Szerencse, hogy neten is nézhető, így már láttam a 8. évad eddig (Amerikában) leadott részeit is, igaz nem szinkronosan.
2013. jan. 9. 20:35
 4/4 A kérdező kommentje:

Megnéztem és tényleg azt adják hétfőn. :(

Nekem is a kedvenc sorozatom! ha sokáig nem adják, akkor nálam is marad a netes megoldás.

Köszi a válaszokat kedves Dr. Csont rajongó :)

2013. jan. 9. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!