Milyen rész ez a Dr. Csont című műsornak?
Kik ezek a szereplők, és miért nem a Boots nyomoz? a főszereplők kiszállnak a sorozatból?
:-)
köszi
bocs, része
már megszült a Bones?
Totál képzavar van a sorozat terén nálam, pedig azért néztem a részeket.
Lesz egy új sorozat, Csont nélkül a címe.
A Dr. Bones alkotói csinálják ezt is, csak így vezették be az új sorozatot, a régin keresztül.
Az RTL- en nem a nyolcadik, hanem a 7. évad megy jelenleg. Pontosabban, ment még a múlt héten, és ennek a 7. évad 7. részében születik meg a baba.
Viszont tegnap félbeszakították a 7. évadot, és leadták a 6. évad kimaradt részét (Kincsvadász), majd utána elkezdték ezt a Csont nélkül című sorozatot. Ezt a sorozatot ebből a bizonyos "Kincsvadász" c. Dr Csont- epizódból indították el.
Egyébként ez a Csont nélkül (eredeti címe: Finder)Amerikában megbukott, nem volt sikeres.
Én is kíváncsi vagyok, hogy mikor folytatják a Dr Csont- ot, mert a jövő heti ajánlóban már csak a Csont nélkül volt. Egyébként neten már a 8. évadot is megnézheted, a 7. részig fent van felirattal, és a 8. és 9. rész eredeti nyelven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!