Ti szoktátok nézni a "Bekasztlizva külföldön"című műsort?
Figyelt kérdés
A Nathional Geographic-on megy,én egyszerűen nem tudok vele leállni,minden nap megnézek egy rész a neten!
Az a sok szörnyűség ami ezekkel az emberekkel történt,megráz...és tanulságos...
2013. jan. 4. 18:58
1/2 anonim válasza:
Szoktam nézni én is. Van amikor csak tanulás mellett beteszek egy youtube videót és csak hallgatom. Csak elég kevés része van fent a neten sajnos.
Vannak megrázó részek de azért van akiket nem sajnálok közülük, pl. akik szándékosan csempésznek drogot. De azokat igen akiket bepalizzák és megfenyegetik, hogy el lesz vágva a torkuk aztán muszáj nekik megcsinálniuk.
A kedvenc részem ami egy békefenntartó katona és 3 társa szökését mutatja be. Az a rész nagyon durva volt.
2/2 anonim válasza:
Én is nézem, de már neten annyit letöltöttem és megnéztem, hogy elfogytak :D. Nagyon jó műsor, komolyan nekem a kedvencem. Sok kedvenc részem van, gyakran meghatódok rajtuk fiú létemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!