Mi értelme beköttetni a mindigtv-t 2013-tól?
Díjmentes csatornák: m1, m2, Duna TV,Duna II, RTL Klub és a Tv2 műsorai. Ezeken állandóan ismétlik a filmeket. És a mindigtv beköttetése után is így lesz.
Kódolt, fizetős: AXN, Cool TV, Film+, National Geographic, Disney gyerekcsatorna, Sport Klub, a Fem3. Ezeken is állandóan ismétlik a filmeket, műsorokat.
És ezért fizessünk 10 ezer forintot, hogy HD-ben nézzük tovább a filmismétléseket, meg minden nap a Bud Spencer-es filmeket, amiktől már torkig vagyok.
MindigTV-t nem kell beköttettni, ha régi a tv-d, akkor dekóderrel és speciális antennával nézheted, ha újabb, csak antenna kell hozzá. Így kapsz 7 adót.
Nem kábeles!
Synaps dekóder (USB multimédiás) 8400 ft
Csatlakozó: 800 ft
Stronge erősítős antenna: 7000 ft
Ennyibe kerül, ha régebbi tévéd van. És hamarosan kötelező lesz a digitális, megszűnik a földi sugárzás.
Te nagyon buta ember lehetsz.
Részvétem.
De én most nem az árakról beszélek. [link]
Tehát, minden adón állandóan ismétlik a filmeket. Én ha ingyenes csatornákat akarok: lásd: m1 és az m2 is felkerült a kínálatba, amely még a Duna TV-t, a Duna II Autonómiát, a TV2-t, az RTL Klubot tartalmazza.
Tehát ugyanazok a csatornák maradnak. És ezeken is állandóan ismétlik a filmeket. Tehát ha kifizetem a dekódert 10 ezer forint (nincs parabola antennám), akkor továbbra is nézhetem a film ismétléseket).
Honnan tudok a parabola antennával fogható atv, hír tv, axn, cool tv, film+, nat. geographic ,fem3 adásokról ha nincs is parabola antennám? Mert van egy program a gépemen, ingyenes, amivel külföldi adásokat, és magyar parabola antennával működő adásokat is lehet vele nézni online. Ezért tudom, hogy ott is állandó film ismétlések vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!