Lesz Való Világ?
Figyelt kérdés
2012. dec. 18. 17:34
1/10 anonim 

válasza:

Nem.
Az utolsó "évad" nem volt vmi sikeres,úgyhogy nem terveznek újabbat.
2/10 anonim 

válasza:

Most őszintén,minden ellenségeskedés nélkül kérdezem-ti enélkül komolyan nem tudtok élni?Rengeteg csodás és értékes dolog van az életben,de ti mégis ragaszkodtok ehhez az undorító,förtelmes,megrendezett mocsokhoz.Mégis miért?Ennyire igénytelen népség lennétek?Mi az oka?
3/10 anonim 

válasza:

Előző vagyok!
Nem néztem az előzőt sem,mindössze a volt osztálytársaimtől tudom,ők szerették.
4/10 anonim 

válasza:

A műsor szerkesztője azt mondta múltkor a fókuszban, hogy lesz!
7/10 anonim válasza:
Ez hihetetlen! Ezt az igénytelenséget! Minél ostobábban bámultok egy generált agyfolyósító műsort, annál kevésbé foglalkoztok építő jellegű dologgal! Hervasztó, hogy mások életével kell azonosulnotok, mert a sajátotokkal nem tudtok mit kezdeni. Lehet végre bálványotok, nyiltan utálhattok, persze következmény nélkül! Gratula!
8/10 anonim 

válasza:

Lesz,lesz,ne aggódj,az mindig van,te is abban élsz.
9/10 anonim válasza:
Sajnos lesz! Az eszem megáll az ilyen kérdéseken! Sajnos van még olyan ember,akit érdekel az a megrendezett mocsok.
10/10 anonim válasza:
Remélem lesz. Istenkirály műsor. Aki nem nézi,az buta,és nem tud semmit az életről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!