Timi vagy Gergő?
és
Mennyi szavazatot küldtetek eddig?
Timi.
Gergő is fantasztikus, de nem szimpatikus. Pedig aranyos, csak... az a Győzikés nézése... mikor nem egyenesen néz, hanem lehajtja a fejét, és alulról néz felfelé. Tipikus sunyi ci*gány nézés.
Mindenképp a Timi.
Oláh Gergő valóban nem is kicsit "Győzikés".
Gergőőőőő.:)
Egyet se, és nem is fogok.. Nagyon kevéske az esélye, hogy pont engem sorsolnak ki nyertesnek, annyira meg nem érdekel a győztes, hogy kiadjak rá 300-400 forintokat, mert jobb helyre is tud menni az a pénz. Bár most jut eszembe, hogy egyszer Vastag Csabira küldtem egyet, de az az első és az utolsó volt..
Gergő :)) X-faktoros szereplése alatt eddig egyszer volt hamis, az is a mostani kevésbé jól megalkotott győztesdalban, vagy mi volt ez most. Szimpatikus nekem az, amennyit látunk belőle, és a hangját imádom. És a dalválasztásokkal is nagyon belém talált mindig :)
Timit pedig akármennyire istenítik a hangja miatt, meg hogy nem tud hibázni, nem egyszer csúszik félre, főleg mostanában.
Egyet sem, és nem is fogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!