Milyen befejezésnek örülnétek legjobban a Trónok harcához, mire számítotok?
Figyelem, sok a SPOLIER, szóval csak az válaszoljon, aki már olvasta mind az öt könyvet...
Azt tudom, hogy Daenerys Martin nagy kedvence, de én egyszerűen nem bírom elviselni, annyira csökönyös és makacs, és olyan rosszul csinálja, amit csinál, borzalmas termésezte van... Eddig még reménykedtem benne, hogy talán majd nem az lesz a vége, hogy visszatér, leigáz mindenkit, és visszatérnek a Targaryan-ek... De az ötödik rész végén egyre biztosabbnak látom a dolgot... Ahogy Varys megölte Kevan-t, hogy ne sikerüljön helyrehoznia a dolgokat, és hadd lépjen Aegon trónra... Aztán lehet, hogy majd Daeneyrs-szel össze is házasodnak... Egyre világosabb nekem, hogy Martin egyértelműen Targaryen párti, és egy olyan időszakot mutat be, amiben épp elvesztik az uralmukat, csak hogy aztán visszaszerezhessék. A kérdésem: MÉRT? Ha egyszer már eltűntek, mért kell annyira csökönyösen visszahozni őket? Ráadásul ha az a cél, hogy visszatérjenek, csupa szemétládának kellett volna legyőzni őket, de nem, mert egy őrült király uralmát döntötte meg csupa jó ember, Ned, Jon Arryn, Robert, stb. És mégis, az a sztori, hogy visszatérnek... Nem értem. Mért nem lehet egy új kezdet? Annyira elszomorítana, ha a hetedik rész végén ismét Targaryen uralom alatt lenne Westeros, Aegont még el bírom viselni, de Daenerystől egyszerűen hányok, hiába próbáltam megkedvelni, egyszerűen nem megy...
szerintem meg a varg és a sárkány dolog fog kapcsolódni valahogy.
deanerys meg néha az unalomig határozatlan,uh nem biztos,hogy össze tudja hozni rendesen westeros meghódítását.
a varg starkok le fogják nyúlni a sárkányait.
Én is támogatom a Jon teóriát. Szerintem ő biztosan az egyik sárkány lovas lesz.
Viszont a történet befejezése szerintem túl fog mutatni a hét királyság fölötti marakodáson. A vége a holtak vs élők harca lessz a hosszú télben, ahol Dany és a sárkányok nem véres hódítók lesznek, hanem a megmenekülés utolsó mentsvárai.
Végül is mi is volt az utolsó könyv végén? Havazik Királyvárban. (Ami elég délen van.) Az egész hét királyság ezer sebből vérzik, a háború kevés túlélőjének sincs elég élelme a télre és a központosított hatalon is hiányzik. A megmaradt épkézláb nagy házak még mindig marják egymást, felemésztve az utolsó tartalékokat is. (Észekon Stannis vs Rose Bolton, délen meg a Lannister vs Tyrell kiéleződő konfliktus, meg Aegon rá az egészre).
Ekközben északon a fal éppen elesik (akármi is lesz Jonnal, a merénylet miatt mindenképpen összeugranak a vadak és a varjak), miközben egy több ezer fős zombi sereg már készülőben van az invázióra.
Amikorra észbe kapnak a déliek, már csak a sárkányok segíthetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!