Orsi312 kérdése:
To mit tudtok, gondoltok erröl a kötödés dologról a Vámpírnaplók 4. évadában?
Figyelt kérdés
A 4×07 - es részben volt/van szó róla.2012. dec. 1. 18:55
1/3 anonim válasza:
Szerintem ez vmi olyasmi lehet mint a True Blood-ban.Például mikor Bill ivott Sookie véréből,megérezte,ha bajban volt és amikor Sookie ivott Bill véréből akkor elkezdett hozzá vonzódni és róla álmodni.
Mivel Elena Damon vérét kapta(nem is 1x:)és Damon is ivott Elena véréből itt is hasonló kötődésről lehet szó.
Nem tudom hogy a filmkészítők 1mástól lopták-e az ötletet vagy itt vmi egész más kötődésről van szó.Majd kiderül.
2/3 Alkonyat-Vámpírnapló válasza:
Én nagyon örülök neki, mert vérbeli DELENA rajongó vagyok. Szerintem ez a kötődés nem nagyon fog hasonlítani a Klaus hibrid dologhoz. Talán ez egy újfajta kötődés. De nézzétek meg itt, hogy mi lesz a kövi részben: (vannak előzetesek.) [link]
3/3 SzendyB válasza:
De akkor Damon es Stefan miert nem kötődik Katherine-hez?elvileg ok is szerettek mikor atvaltoztak nem? Vagyis hát Damon biztos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!