Miért jobb az RTL Klub?
Tényleg, mi volt ez a pusztító alpáriság?
Puzsér Róbert
Azért, mert a Doktor House és a Született feleségek egy nyújtott rétestészta, hanyadik évadjukat tapossák? A House ráadásul egyre vacakabb (született feleségeket életemben nem néztem).
Azt meg márt tényleg ne mondd, hogy meglepődtél az Alkonyat-győzelmen! Hol élsz te? Azoknak az ötven százaléka is megnézte, akik egyébként a sárga földig lehorják.
A Hawaii Fiveo-t és a Gyanú árnyékában című izét nem ismerem, ezt a tételt passzolom.
De úgyis mindegy, ahogy tudom, a TV2 néha úgy majmolja az RTL-t, hogy lassan nem is beszélhetünk versenyről :)
Egyéb példa? :)
Mind kettő egy kalap sz*r. Örökké csak egymással "hadakoznak". Egyik kitalál, azaz "lenyúl külföldről" egy műsor ötletet, akkor a másik is ugyanazt nyomatja.
Showműsorokat meg végképp nem érdemes nézni, hisz azt, hogy pl.: egy énekversenyben ki marad benn, ki esik ki éppen, és ki nyer, azt úgyis a csatorna "fejesei" döntik el, attól függően mi hoz épp nagyobb nézettséget és így nagyobb bevételt nekik.
Nem az a hülye aki Vasembert vagy épp Alkonyatot néz, hanem az, aki képes betelefonálni az ilyen vetélkedőkbe, szavazásokba a pénzét kidobva az ablakon és abba a tévhitbe ringatva magát, hogy a szavazata bármit is számít.
Sem az RTLm sem a TV2 nem nyújt minőségi tvműsorokat. A reklámokat szakítják meg filmekkel és a nézettségre játszanak, amiért megtesznek MINDENT!! Nem tagadom, nézem, de megválogatom mit. Néha belenézek egy-egy kvízbe is, de amikor olyan bugyuta kérdést tesznek fel, hogy mi a csatorna neve: RTL …? és a műsorvezető sokat sejtetően vigyorog, a sok buta meg betelefonál, mer tuggya… akkor az túlmegy mindenen. Sosem fognak normális (vagy átlagon felüli) műveltségi kérdéseket feltenni. Arra ott vannak a nem-kereskedelmi adók (Gundel-Takács, Vágó) műsorai… Nem vagyok a nyugat ellen, ahonnan ezek jöttek, nincs bajom semmivel, ami jó, de ide a kereskedelmi tévék nagyon nem kellettek volna. Parasztvakítás az egész!
Uff!
De benne is van a nevükben a definíciójuk KERESKEDELMI TÉVÉ. Ez elmond mindent róluk. Az sms sem azért van, mert érdekli őket a nézők véleménye. Ez egy bevételi forrás nekik, mint a reklám. Erről szól a kereskedelmi tévézés - szerintem.
Uff!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!