Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Nézi valaki az új Dallast?...

Nézi valaki az új Dallast? Érdemes?

Figyelt kérdés
2012. nov. 26. 07:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

nem egy nagy durranás.

csak akkor ha nagyon nincs más.

szerintem esélyes,hogy kaszát kap és nem lesz 2. évad.

2012. nov. 27. 02:00
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi, és sem találtam benne semmit. Főleg, hogy olyan későn van.
2012. nov. 27. 08:01
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

későn van?

kb 3 hete vége,és 9 körül ment.

2012. nov. 27. 17:04
 4/7 Kri76 válasza:
67%
Kb. olyan, mint régen, annyi action van benne, szóval aki régen szerette (mint én), az most is élvezni fogja. Ha fiatalabb vagy, akkor nem tudom.
2012. nov. 28. 17:53
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2012. nov. 28. 20:58
 6/7 anonim ***** válasza:
A 4-eshez annyit, hogy én amennyire szerettem a régi Dallast, ez a mostanit legalább annyira nem tudom elfogadni. Sok régi Dallas-rajongó van ezzel így. Egyáltalán nem voltam izgatott szerda esténként ennél az újnál, mint régen péntekentként. Ezt csak fél szemmel lestem, annyira nem kötött le.
2012. dec. 19. 17:06
 7/7 anonim válasza:

Én magam az elmúlt években a Story TV-n néztem a régi Dallas filmsorozatot így volt összehasonlítási alapom az új Dallasszal kapcsolatban.

A történet alapja Johnny (Jockey fia) és Cristopher (Bobby mostoha fia) között a harc amihez betársult még Jockey ravaszsága, Bobby betegsége, Rebecca (Cliff és Afton lánya, Cristopher felesége) kétszínűsége...

Szóval szerintem érdemes volt megnézni!

A sors közbeszólt a forgatókönyvíróknak, hiszen a 2. évad forgatása alatt elhalálozott a Dallas legnagyobb alakjainak egyike, a Jockey (J.R.) Ewing-ot alakító Larry Hagman.

2013. jan. 6. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!