Miért nincs hétvégén semmi normális műsor?
Hihetetlen, hogy egyre ramatyabb a tévéműsor...Már péntek este nincs semmi, de egész hétvégén sem...
VAgy a hülye sorozatok, szilikonmellek, szívek szállodája stb... vagy sportműsor, ilyenverseny, olyan autós műsor... vagy kvízműsor, vagy valami amit már ezerszer láttunk...
Itt van majd 20 magyar adó, de sehol nincs nézhető műsor...
Kislányommal be vagyok zárva a lakásba-elvégre nem lehetünk kint egész nap, főleg ilyen melegben nem- és borzalom...
Régen legalább voltak a családi mozidélutánok, emlékszem, anyuval, mamával néztük mindig. Jó lenne valami ilyesmi...
teljesen egyetértek és énsem értem ezt!!!
A 40 adóból egyiken sincs normális műsor!!!Csak kapcsolgatom a tv-t,jönnek egymás után a hülyeségek de semmi normális!!! Ajj!!! és főleg igy hétvégén!! borzalommmm
EGy időben sokat töltögettünk, de lány mellett nem tudok odafigyelni egy rendes filmre. Ha a tévében megy valami, azt elnézem, félig figyelve, de a filmet szeretem követni-a lány mellett meg nem lehet... :-)
Minimaxot szoktunk nézni, az utóbbi időben már az összes meglévő (DVD-n) mesefilmet végignéztük...
De örülök hogy nem vagyok egyedül a problémámmal:-)
Mi ezért kötettük ki a kábeltévét. Semmi értelme nem volt.
Mindegy, hogy a 3 adón nem megy semmi, vagy az 58 adón!
Igazából télen tud ez jobban dühíteni, amikor tényleg nem tudsz kimenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!