Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ismeri valaki a Rupaul's Drag...

Ismeri valaki a Rupaul's Drag Race-t?

Figyelt kérdés
ha igen mi a véleményetek róla?

#RuPaul #transzvesztitaelőadó
2012. nov. 21. 18:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Az a sz0pás, hogy mostanában jól csinál mindent. A Cha Cha Heels-en pisiltem a röhögéstől. Szerintem amúgy Violet, Katya és Ginger lesz a top 3-ban. Most, hogy Fame kiesett. Szerelmem...
2015. máj. 4. 20:41
 12/19 A kérdező kommentje:
Nálam Pearl a befutó de igen valószínüleg Katya Ginger és Violet lesz a top 3. Egyébként nagyon elsietik ezt az évadot alig mutatnak valamit. Remélem a következő évad jobb lesz
2015. máj. 7. 21:09
 13/19 anonim ***** válasza:

szerintem még többet is mutatnak mint az előző évadokban. Nem az a megrendezett sz@r mint eddig. Nem azért mert azok nem tetszettek, de ebben az évadban kevésbé irányítják a producerek a beszélgetést. Az untucked-ért pedig külön odavagyok. Nagyon jó látni, hogy mi is van igazán a színfalak mögött, hogyan készülnek, stb.

***Spoiler***

kiesett az egyetlen katyam :D Én nem vagyok oda kennedy-ért, de ezt a lip-syncet nagyon odavágta. Brutál jó volt.

Szerintem pearl a következő aki kiesik :/ az egyik podcastjében arról beszéltek, hogy mennyire komoly a verseny, és nem is az fontos amit mondott, hanem ahogy mondta. "I felt like that till the day that I left". Nálam is tuti befutó lenne, de bogarat tett a fülembe ezzel a mondatával :D Majd meglátjuk jövő héten.

2015. máj. 12. 20:35
 14/19 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom én úgy érzem, hogy elsietik. Az untucked részek viszont tényleg nagyon jók! imádom őket.

Ne tudd meg mennyire lesokkoltam. Katya megérdemelte volna a top 3 at, ő az egyik legnagyobb személyiség ebben az évadban. Viszont kennedy tényleg nagyon odabaszós lipsyncet nyomott.

Basszus nemár most én is ezen fogok görcsölni. Hol találhatom meg ezt a videót? Ha ő kiesik soha többé nem nézem ezt a műsört XD Depressziós leszek, mint amikor az 5. évadban Lineysha kiesett

2015. máj. 15. 23:35
 15/19 anonim ***** válasza:
Létezik ember aki szerette Lineysha-t? :D Ő volt az ötödik évad tyra sanchez-e. Nekem nem bejövős :D VISZONT KIESETT KENNEDYYYY. Akárki akármit mond, szerintem ez egy nagyon jó évad volt. Örülök, hogy Violet Ginger és Pearl van a top 3-ban, Ginger akár mekkora ribi megérdemelte :D
2015. máj. 21. 21:19
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Rupaul drag race, start your engine.
2015. júl. 16. 09:40
 17/19 tol2 válasza:
100%
Én is ismerem : ) imádom : D jó lenne hozzá magyar felirat egyszer elvetemülök és csinálok hozzá :' D a hatodik évadhoz, mert az a legjobb
2016. máj. 13. 22:49
 18/19 anonim ***** válasza:
BOB the DRAG QUEEN.
2016. máj. 17. 21:18
 19/19 anonim ***** válasza:
Én is ismerem, szeretem, de a régi évadokat nem találom az interneten sehol 😢 ha meg mondjatok hol lehet lehetőleg ingyen nézni azt nagyon meg köszönném ✨
2024. máj. 18. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!