Ismeri valaki a Rupaul's Drag Race-t?

szerintem még többet is mutatnak mint az előző évadokban. Nem az a megrendezett sz@r mint eddig. Nem azért mert azok nem tetszettek, de ebben az évadban kevésbé irányítják a producerek a beszélgetést. Az untucked-ért pedig külön odavagyok. Nagyon jó látni, hogy mi is van igazán a színfalak mögött, hogyan készülnek, stb.
***Spoiler***
kiesett az egyetlen katyam :D Én nem vagyok oda kennedy-ért, de ezt a lip-syncet nagyon odavágta. Brutál jó volt.
Szerintem pearl a következő aki kiesik :/ az egyik podcastjében arról beszéltek, hogy mennyire komoly a verseny, és nem is az fontos amit mondott, hanem ahogy mondta. "I felt like that till the day that I left". Nálam is tuti befutó lenne, de bogarat tett a fülembe ezzel a mondatával :D Majd meglátjuk jövő héten.
Hát nem tudom én úgy érzem, hogy elsietik. Az untucked részek viszont tényleg nagyon jók! imádom őket.
Ne tudd meg mennyire lesokkoltam. Katya megérdemelte volna a top 3 at, ő az egyik legnagyobb személyiség ebben az évadban. Viszont kennedy tényleg nagyon odabaszós lipsyncet nyomott.
Basszus nemár most én is ezen fogok görcsölni. Hol találhatom meg ezt a videót? Ha ő kiesik soha többé nem nézem ezt a műsört XD Depressziós leszek, mint amikor az 5. évadban Lineysha kiesett

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!