Miért csak zsidók vannak a kereskedelmi médiákban?
Igen azt én is láttam, sőt Hollywoodban is van, egy-két kivétellel. Nézd meg azt a listát, még olyanok is rajta vannak akikről nem is gondoltam volna hogy félig vagy egészen zsidó származásúak.
Van egy-kettő, akik nem zsidók, de az igen ritka.
Analfabétákból is sztárt csinálnak, és nekem az a gyanúm, hogy egymást segítik, gójoknak nincs helyük köztük...
Ha egymást segítik, könnyű sikeresnek lenni. Pl. Schobert Norbit szépen felfuttatták, ma már milliárdjai vannak. Pedig ezer más jobb fitness edző van nála...
Ott van Király L. Norbi esete, Fluor Tomi esete... agyon sztárolják, futtatják őket, pedig rengeteg jó zenész van.
Apropó...Király L.
Addig néztem az X-faktort, amíg Janicsák Veca ki nem esett. 100%-ra megvoltam győződve, hogy ő fog tovább jutni Király helyett...aztán az egész ország megdöbbent az eredményen, Veca ment, Norbika maradt...
Nem manipulálták a szavazást áááá.
Ha közénk való vagy, befuttatunk" Kb. ez megy a színfalak mögött.
Király L. Norbi nem zsidó. Vagy mégis? Én nem olvastam ilyet.
Norbihoz annyit, hogy nem ő zsidó, hanem a felesége, voltak is a rokonainál Izraelben.
azt nem értem, hogy ha magadnak meg tudod adni a választ, akkor minek kérdezel?:
"...egymást segítik, gójoknak nincs helyük köztük..."
"Ki beszél itt összeesküvés elméletről? Én valóságról beszélek. Azért az érdekes, ha valaki kimondja a kőkemény igazságot, akkor jönnek ilyen dumák, hogy összeesküvés elmélet...Ez a valóság, és a zsidók legnagyobb ellensége az igazság." - ez a valóság, és punkt um ... mi a kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!