Samsung t22b300 tv-n nem találok hang kimeneti csatlakozót, de a saját hangszórója olyan furcsán szól (nincs basszus). Hogyan lehetne ezt orvosolni?
Szia!
Én meg vagyok vele elégedve, de majd 5.1-es hangrendszert szeretnék rákötni, mert a gyári hang nekem nem igazán jött be pl zenehallgatásnál. Ha Hd filmeket nézek rajta, akkor gyönyörű, tűéles kép van, nem mosódik el, nem "szellemképes". Színek is teljesen rendben vannak. Pc-vel is használtam, azzal sem volt semmi gond. Adtak hozzá VGa kábelt is, + hangkábelt is, amivel a gép hangkimenetét tudod összekötni a TV hang bemenetével. Hang kimenet a TV-n meg scart-on van. Ha van még vmi kérdésed, írd meg nyugodtan. :)
Eloszor is koszi hogy valaszolsz a kerdeseimre!Mar alig varom hogy meg tudjam venni ezt a monitort de biztos szeretnek benne lenni hogy jo es be tudom szerelni a gepemhez.
az egyik kerdesem az lenne hogy akkor tudom hasznalni a Tv opciot ugy hogy maga a gep nem megy,hanem csak a monitor?
A masik az hogy lattam az inteneten hogy ilyesmi samsung monitorhoz kapott taviranyitot,te kaptal hozza?
A difuk nem annyira erdekelnek mert tudom hogy 2x5 Watt nem zene halgatasra van,max megnezni egy filmet vele(igyis ugyis vennek melle difut)de akkor ha jol ertettem tudsz maga a monitorhoz kotni 5.1egyszer ennyi lenne a kerdesem es megegyszer koszi hogy segitessz rajtam es valaszolsz:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!