Hol lehet megnézni a Voice-ban a televíziós selejtezőkben "elvérzett" tehetségjelöltek nevét?
Azoknak a nevére vagyok kíváncsi,akiket mutatott a televízió,tehát nyilván eljutottak egy szintre a Voice-ban(nem az összes versenyzőt mutatja a tévé), de nem fordultak meg utána a zsűri tagjai. Na őket hol találom meg?
Fontos és sürgős!
Szerintem írj a Tv2-nek.
Miért akarod tudni a neveiket? :)
Mert voltak közöttük nagyon jók, újságíró vagyok és szeretnék velük interjút készíteni. Egy portálnál vagyok újságíró,ami sztárokkal(és feltörekvő énekesekkel) foglalkozik, ha érdekel, privátban írok linket is...
a feltörekvő énekesek kategóriába pedig az összes felvillantott énekes beleférne,aki a 4 selejtezőkörben akár csak egy pillanatig is szerepelt...(nem azokról beszélek,akiket 2 mp alatt leállítottak,hanem most, itt a végén akiknél sajnálkoztak, hogy istenem, de kár hogy nincs több hely...meg Caramel ugye várta a nagy csodát...)
5-öt közülük megtaláltam,
Sudár Anita
Győrfi Katalin
Lábas Viktória
Mráz Anita
Kis Boglárka
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!