Szerintetek is szőrnyű ez a két csaj a Rtl Klubbon a Kód- ban?
Figyelt kérdés
Nagyon szőkék. Szőkébbek mint a hajuk színe, de még a Szőke Andrásnál is szőkébbek.2012. nov. 13. 19:45
1/4 anonim válasza:
te aztán egy valódi retekklub fan vagy...
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, de ez a munkámmal is együtt jár. Tudod a cégügyek, meg a befuccsolt Nádkert, meg ott van a Miki is. Képzeld tegnapelőtt lepuffantotta a Zsolt. A ganyé. De megúszta. Írhatnál a kérdésről is.
2012. nov. 13. 19:58
3/4 anonim válasza:
Berényi András...Hát te tényleg szereted a Barátokat:D
DE NYUGI!:D Én is:) mondjuk nem ennyire..:)
Mondjuk most a tegnapit nem láttam és valószínűleg a mait sem fogom(mindjárt elkezdek tanulni)
A Kód-ot meg most nem néztem...vagy nem tudom megy e még...Nekem nincs olyan jó dolgom, hogy a gép a TV-vel legyen egy szobában:D
De nemsokára kezdődik a Barátok, ha jól tudom...további jó TV-zést én mentem tanulni :"( :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, aranyos vagy. Neked meg jó tanulást.:D
Amúgy gyakorizni mobilról szoktam.
2012. nov. 13. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!