Így ér véget az élete?
Figyelt kérdés
!!! SPOILER !!!Vajon így ér véget Berényi Miklós élete?Sokan láthattátok, hogy Zsolt lelövi Miklóst szerintetek?2012. nov. 5. 21:27
1/14 anonim válasza:
Szerintem golyóálló mellény volt rajta. Mielőtt Zsolt csöngetett, látszik, ahogy Miklós a ruháját igazgatja.
2/14 A kérdező kommentje:
lehet, hogy azért akart még aznap elmenni!
2012. nov. 5. 21:36
3/14 anonim válasza:
Nem volt rajta golyóálló-mellény!
Ha jobban megnéznétek, szívbe lőtte, s a vér szétfolyt a padlón!Ez a "K*va anyád,dögölj meg!" Nagyon durva volt! :O
4/14 A kérdező kommentje:
Ja eléggé nem gondoltam volna, hogy ilyet mond :D:D
2012. nov. 5. 21:59
5/14 anonim válasza:
Hellósztok Szőke Zoltán vagyok én alakítom ugyebár Berényi Miklós szerepét Elárulok nektek egy kis kulisszatitkot Sajnálata láttam hogy még csak itt tart a sorozat Miklós nem fog meghalni mert van rajt mellény . Majd később Miklós meg akarja öletni Attilát de sajna Attila Andrást küldi a helyébe a találkozási helyre és András így lép ki a sorozatból... egyenlőre enyit mondok :) Pénz & sárm
7/14 anonim válasza:
Köszönöm :D ugye hogy jobb vagyok mint a Zsoltifiu :)
8/14 A kérdező kommentje:
Helló, azért van bennem egy olyan érzés, hogy hazudsz!Nem azt mondom ,hogy nem hinnék neked, de törvénytelen vagy nem ütközik szerződésbe az, hogy elárulod?Ha ez mind igaz, akkor nagyon köszönjük a választ(ha nem lennél benne nem is nagyon nézném: :) ) és lenne egy kérdésem, hogy most hanyadik résznél tart a sorozat ami a tv-ben megy?PL:ha most a tv-ben tart mondjuk a 10. résznél akkor már mennyi van készen?
Előre is köszönöm a választ!
2012. nov. 6. 20:15
9/14 A kérdező kommentje:
Ja és még az, hogy miért pont Attilát?Emiatt volt az az érzésem még!
2012. nov. 6. 20:16
10/14 anonim válasza:
3 hónappal vagyunk előre haladva most a 6256-ik rész lesz mi pedig már a 6814.-nél vagyunk . Nóra miatt lesz Attila a célpont...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!