RTL 2 VS Szuper TV2?
Figyelt kérdés
Mi ez a nagy versengés mindig?2012. nov. 5. 21:08
1/2 anonim 

válasza:

Konkurencia, azok meg versengeni szoktak, nem értem mit nem értesz.
2/2 anonim 

válasza:

mondjuk engem egyik sem érint, akkor örülnék nekik, ha az ilyen fos műsorokat átraknák(most vegyük rtl-t). szinte biztos vagyok benne köv való világ. simán mehetne rtl2-n, és akkor nem kéne főműsoridőbe azt várni, mikor lesz vége. pl a legyen ön is milliomos meg egy full jó műsor, és azt meg odarakták rtl2-re...itt a házasodna a gazda, az is fullra nem érdekel, se a gyanú árnyékában...most is épp azt nézem lenémítva és megy a zene...:D így túlélhető. de kérdésre válaszolva szánalmas ez a versengés...főleg valami igényesség lenne, legalább a nevében...én kirugnám azt, aki kitalálta, hogy legyen a neve szuper tv2...lehetett volna kreatívabb is...de hát nincs idő, mert az rtl2 már elindult és lekörözi őket...-.- nézettség úgysincs rajta, mivel a legtöbb ember kábeltv-t használ még, azon meg csak 1-2 településben van és csak novemberben...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!