Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Az egyszer volt, hol nem volt...

Az egyszer volt, hol nem volt című sorozat tegnap elmaradt?

Figyelt kérdés
Csak én kerestem tévében is, meg interneten is hátha rosszul tudom az időpontot vagy valami, de nem találtam semmi olyat amiből rájöttem volna.
2012. nov. 5. 15:26
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia! Ez engem is érdekelne, tegnap én is hiába kerestem a digitális képújságban meg a text-en is, nem találtam... valami hülye magyar filmet vetítettek helyette :S

Nem tudom miért, a hosszú hétvége nem akadály, hiszen nem aznap volt elseje, úgyhogy ez nekem is fura..

2012. nov. 5. 15:38
 2/5 anonim ***** válasza:

Tegnap gyásznap volt,ezért vetítettek egy "hülye magyar filmet", ami sajnos az utóbbi évek magasan legjobb magyar filmje volt:

A vizsga

(2010) [link]

2012. nov. 5. 17:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Nagyon szomorúnak találom, hogy az iskolában nem tanítják ( a jelek szerint nem tapasztalom) november 4.-e jelentőségét.
2012. nov. 5. 18:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Elnézést, nekem a magyar filmekről nem sok jó jut az eszembe, kivéve a régebbiekről. Biztosan szereti valaki, én csak azt vettem észre, hogy a kedvenc sorozatom helyén egy másik film van, ami durván nem érdekelt.. Egyébként az évfordulóról van tudomásom, csak ez teljesen kiment a fejemből. De akkor jövő héten folytatás! :)
2012. nov. 5. 19:28
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

Szerintem amit adtak filmet a tv-ben az jó volt, csak eddig nem tudtam, hogy elmarad a sorozat, hiába van ünnep nap. Nem gondoltam végig, hogy emiatt más lesz a műsor, de most így utólag nagyon logikus. :)

2012. nov. 5. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!