Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » POPLAND! -es kérdés?

POPLAND! -es kérdés?

Figyelt kérdés
Az utolsó rész,amit láttam,az az volt,amikor K és Horació szeretkezett,és rajtakapták őket.Mi történt azóta?Most nézem,és nem értek semmit..Horacio és K akkor nem testvére?És K miért van szökésben?

2012. nov. 3. 10:20
 1/5 anonim ***** válasza:

K és Horacio nem testvérek,csak régen vérszerződést kötöttek,új nevet adtak maguknak,és megöltek egy embert.Ezt eddig titokban is tartották,csak ugye volt az az öreg ember,az tudott az egészről,és őket meg is fenyegette,hogyha nem adnak neki pénzt,akkor feljelenti őket.Horacio már nem bírta és elmondta Carlanak és Arinak,hogy jelentsék fel őket,úgy,hogy Katherina ne tudjon erről.De közben Katherina elmenekült,és 2 hónappal később pedig Jeronimo-nak elmondta K,hogy hol van,és Carla kiszedte belőle.Elment oda,és közben jöttek a rendőrök,K pedig menekült.Ééééés meg akarta ölni Carlat,de Ariék megmentették,Kát elfogták,és egy utolsó képet készített róla Carla,és kérdezte Ká,hogy mi lesz a kép címe. Katherina McClain : Még itt vagy? -és elvitték őt a rendőrök.Carla pedig Arit választotta.:) Eközben persze Horacio valami olyan helyen van,ahol kezelik a betegségét.Meghülyült. K igazi neve : Carla Gómez

Horacio-é : Gaston Fernandez

Bocsi,ha túl sok a szó ismétlés,de elragadtattam magam,kedvenc sorozatom volt.:)

2012. nov. 3. 11:23
 2/5 A kérdező kommentje:
és mi lett a baja Horaciónak,hogy meghülyült?
2012. nov. 5. 14:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Régóta van neki valami baja,de nem nagyon részletezték.
2012. nov. 5. 20:00
 4/5 anonim válasza:
Sziaa!:) Első kommentelő, hol tudom megnézni online a Popland-et?:) Köszi
2012. dec. 19. 14:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!(1.vagyok)

Neten sajnos nincs fent magyarul,csak a Viván lehet.:/

2012. dec. 19. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!