Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Milyen dróttal tudom a tvhez...

Milyen dróttal tudom a tvhez kapcsolni a gépem?

Figyelt kérdés
Van egy laptopom (hangszóró, mikrofon, internet, és monitor (kék lekerekített sarkú trapéz alakú kapcsoló két becsavarható rögzítéssel ellátott kapcsolóhoz való csatlakozó), a tvmre szeretném kapcsolni a gépet, a tv a szoba másik felében van tehát fontos, hogy olcsón lehetőleg egy drótban minden, és könnyen lehessen találni 5-10 m hosszút, milyen csatlakozót használjak, ha a hangot és a képet is át szeretném vinni?

2012. okt. 30. 09:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Hú, hát egyértelmű választ ennyiből még nem tudok adni. Szerintem fényképezd körbe a géped, és képmegosztó szolgáltatással töltsd fel őket, nem túl nagy , 1024-es felbontásban. Többféle megoldás is létezhet. Sík tévékről általában nem szokták lespórolni még most sem a D-SUB aljaztot, ami kék középen, három soros, csavaros. Régen ez volt a leggyakoribb, a laptopokon is szokott lenni. Ha DVI van a laptopon, akkor többféle varia is lehet. Vagy DVI-dsub átalakító, és hosszú dsub kábel, vagy DVI-HDMI végű nagyon hosszú kábel, vagy dvi-hdmi átalakító, és hosszú hdmi kábel, ha van hdmi a tévén. Szóval ez így túl sürü számodra gondolom, így mindenképp fotózd le a laptopot, és a tévé aljzatait is. De nekem az is elég, ha megmondod mindkét gép pontos tipusát. a DSUB megoldás nem feltétlen jó mert analóg és 10 méter alatt már szedhet össze zajt. valamilyen DVI-HDMI megoldás lesz majd a nyerő. Ma már nem annyira drágák azok sem. 3 méter szerelt HDMI már 1200-1400 között elérhető, ennél hosszabb nem egyenesen arányosan több (picit egyre olcsóbb arányosan ahogy hosszabb. )
2012. okt. 30. 11:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem voltam elég figyelmes, tehát ha jól látom akkor monitorként csak a kék csatlakozó van. Akkor most csak a TV pontos típusára lennék kiváncsi. Ilyen vagy ehhez hasonló aljzat van rajta? [link] Ő lenne még a vésztartalék kimenet számára, ha a TV-n nem lesz meg a kék aljzat párja.
2012. okt. 30. 11:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Jaj, szóval ha a TV-n nincs kék, csak sima RCA vagy Svideo, akkor az előbbi válaszban linkelt kis kerek csatlakozót vagy ahhoz hasonló kevesebb tükiosztásút a laptopon kéne találni. Mindenesetre a TV tipusát azért írd be!
2012. okt. 30. 11:27
 4/5 A kérdező kommentje:
A tv jelenleg nincs nálam, a tipusát sem tudom (kb 100-106 képernyő átmérő, lcd tv) a laptopom Toshiba Satellite C660-2c7
2012. okt. 30. 12:27
 5/5 A kérdező kommentje:
Úgy tűnik új tv fogok venni egy Samsung UE 40 EH 5300 tv-t néztem ki magamnak, mivel led tv olyan drót kellene amivel nagy felbontásban vihetem át
2012. nov. 3. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!