Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ki nézi a Pretty Little Liarst?

Ki nézi a Pretty Little Liarst?

Figyelt kérdés
Szerintetek ki tartozik az A teambe? Nekem Aria és Ezra nagyon gyanús.

2012. okt. 28. 17:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
aria nekem nem, de ezra igen.
2012. okt. 28. 18:03
 2/12 anonim ***** válasza:

én láttam egy képet amin A TEAM így volt kiírva:

Aria

Toby

Ezra

Alison

Mona

most, hogy ebből mi igaz... de feltélezésnek nem rossz. szerintem Ezra benne van mindenképpen.

2012. okt. 31. 13:40
 3/12 A kérdező kommentje:
jah igen is láttam, de az ilyen képeket fanok csinálják, meg már más verzióba is volt , szóval szerintem nint túl sok igazság alapja.:)
2012. okt. 31. 14:07
 4/12 anonim ***** válasza:

Én is olvastam, hogy Aria és Ezra is, de én nem akarom elhinni...

De egyébként, mint kiderült Mona biztosan, Toby (bár szerintem csak azért, hogy vlmilyen szinten védje a lányokat, mert nem hinnél, hogy azért telefonált Emily-nek mikor Nate-val volt a világítótoronynál, hogy menjen ki a házból, mert rosszat akarna neki).

Szerintem még Lucas is.

2012. nov. 5. 20:37
 5/12 anonim ***** válasza:

Ezra nekem is gyanús... de lehet, direkt irányítják rá a figyelmet, közben meg pont olyan tartozik az A team-be, akire nem is gondolnál... Aria-t nem hiszem, mert a szülei házassága is 'A' levele miatt romlott meg.

Toby remélem csak beépül a csapatba, hogy segítsen a lányoknak. Áhh, nem hiszem, hogy ő gonosz lenne, legalábbis remélem!

2012. nov. 9. 09:31
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
[link] ezt olvassátok el elég érdekes :)
2012. nov. 9. 16:20
 7/12 anonim ***** válasza:
Hűha, ez elég érdekes teória. Köszi, hogy elküldted a linket, most van min agyalnom januárig, amikor végre folytatják...
2012. nov. 11. 14:56
 8/12 anonim válasza:
Az már biztos, h Mona és Toby benne van...nekem még Ezra és Lucas nagyon gyanús. Én nem fogom kibírni januárig amire folytatják.:DD
2012. nov. 17. 09:49
 9/12 anonim válasza:
Ami be lett linkelve az elég érdekes, de aki írta a cikket az honnan szedte ezt h Alisonnak volt egy ikertestvére? Lehet h most hülyeséget kérdeztem, de én ilyenről még nem hallottam sehol sem...
2012. nov. 17. 09:54
 10/12 anonim ***** válasza:
A halloween-es résznél volt mikor két iker csajszi veszekedtek egy babán, és a végén az egyik kiscsaj megölte a másikat, de egyébként ez is levan írva a storyba :)
2012. nov. 17. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!