Szerintetek is kritikán aluli az idei X-Faktor?
nem csak a versenyzők, hanem az egész műsorszerkesztés színvonala nagyot csökkent. (pl hangosítás, a zsűri belepofázik rögtön az előadás végén mikor még megy a taps, rendszeresen belógnak a kamerák, most is csak stone továbbjutásától volt ez az x-faktor főcím az előzőeknél kihagyták stb stb)
Az első pedig olyan jó volt :/
jó ok nem kell nézni. ez a szokásos szöveg. de akkor is szomorú, hogy így leesett a színvonal, mert egyébként szerettem az x-faktort.
szerintem Simon Cowell sírva fakadna, ha ezt látná...
Jo,hat akkor gondold igy.
En mondjuk nagyon nem szeretem a rock zenet,es nem is irom ki ,h huu a rock az nagyon rossz,megfajdul tole a fejem. HA erted ,mire gondolok;)
Nem tudom.
Tenyleg akkor mas oldalrol kozelited meg.
Nem feltetlenul baj,meg sokat nem befolyasolja az ember eletet. Aztan ennyi:)
14
az, hogy nőtt a nézettség nem jelenti azt, hogy nincs igazam a kérdésben. Szerinted miért nőtt a nézettség? Megmondom neked pl: Zámbó nagy nézettséget hoz annak ellenére, hogy hogy énekel, akkor pl olyan megosztó személyiségek miatt mint Csobot Adél is sokan nézik.
Egyébként meg úgy tudom, hogy tavaly is első helyen szerepelt az X és magasan verte a többi csatornát, de ne zavarjon ;))
Te keversz engem valakivel, mert én semmi ilyet nem mondtam. Ezt másvalaki írta.
Viszont a Zámbó tuti, hogy sok embert ültet le a tv elé. Pl a Jimmy rajongókat, meg azokat, akik megnézik, mert "húú híres név".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!