Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek is kritikán aluli...

Szerintetek is kritikán aluli az idei X-Faktor?

Figyelt kérdés

nem csak a versenyzők, hanem az egész műsorszerkesztés színvonala nagyot csökkent. (pl hangosítás, a zsűri belepofázik rögtön az előadás végén mikor még megy a taps, rendszeresen belógnak a kamerák, most is csak stone továbbjutásától volt ez az x-faktor főcím az előzőeknél kihagyták stb stb)

Az első pedig olyan jó volt :/

#X-Faktor #gyengus
2012. okt. 27. 22:09
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

jó ok nem kell nézni. ez a szokásos szöveg. de akkor is szomorú, hogy így leesett a színvonal, mert egyébként szerettem az x-faktort.

szerintem Simon Cowell sírva fakadna, ha ezt látná...

2012. okt. 27. 23:24
 12/26 anonim ***** válasza:

Jo,hat akkor gondold igy.

En mondjuk nagyon nem szeretem a rock zenet,es nem is irom ki ,h huu a rock az nagyon rossz,megfajdul tole a fejem. HA erted ,mire gondolok;)

2012. okt. 27. 23:30
 13/26 A kérdező kommentje:
igen, értem. de itt nem arról van szó, hogy azért nem tetszik a mostani X, mert nem az én stílusomnak megfelelő számokat énekelnek, hanem az, hogy az előzőekhez képest összességben sokkal színvonaltalanabbul. Maga a műsor meg szerkesztés tekintetében tényleg romlott. vagy csak az első kettő miatt hozzászoktam a jóhoz? :)
2012. okt. 27. 23:44
 14/26 anonim ***** válasza:
44%
Kicsit tájékozódhatnál kérdező, mielött ilyen ostoba kérdéseket teszel fel. Mondjuk például, hogy a nézettség az előző szériához képest nőtt, az ideit tekintve is szinte mindig héten az 1. helyen szerepel a nézettségi listán, de ne zavarjon
2012. okt. 27. 23:46
 15/26 anonim ***** válasza:

Nem tudom.

Tenyleg akkor mas oldalrol kozelited meg.

Nem feltetlenul baj,meg sokat nem befolyasolja az ember eletet. Aztan ennyi:)

2012. okt. 27. 23:47
 16/26 A kérdező kommentje:

14

az, hogy nőtt a nézettség nem jelenti azt, hogy nincs igazam a kérdésben. Szerinted miért nőtt a nézettség? Megmondom neked pl: Zámbó nagy nézettséget hoz annak ellenére, hogy hogy énekel, akkor pl olyan megosztó személyiségek miatt mint Csobot Adél is sokan nézik.

Egyébként meg úgy tudom, hogy tavaly is első helyen szerepelt az X és magasan verte a többi csatornát, de ne zavarjon ;))

2012. okt. 28. 00:01
 17/26 anonim ***** válasza:
48%
Érdekes, csak te csámcsogsz a Zámbó gyereken. Te hiszed azt, hogy a sok tinilány szavaz rá. De miért is? Zámbó Jimmy 11 éve meghalt, ők akkor még gyerekek voltak. És amúgy is elég kicsi az esélye, hogy azt a zenét szerették. A másik, meg hogy a nem helyes a Krisztián, nem egy adonisz, mint pl. a vastag Csaba volt. Úgyhogy 2:0 Te magyarázol bele minden h.lyeséget
2012. okt. 28. 00:12
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Működik a tehetségtelen Zámbó pereputty, rengeteg pénzt költenek SMS-re, a Retek megnyereti vele a versenyt, na és? Ki fogja hívni fellépésekre? Mucsapusztai Bódog bácsi? Akinek van füle és hallása, az biztosan nem.
2012. okt. 28. 00:19
 19/26 A kérdező kommentje:

Te keversz engem valakivel, mert én semmi ilyet nem mondtam. Ezt másvalaki írta.

Viszont a Zámbó tuti, hogy sok embert ültet le a tv elé. Pl a Jimmy rajongókat, meg azokat, akik megnézik, mert "húú híres név".

2012. okt. 28. 00:20
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan, ez nem a tinilányokon múlik. A nézettség pedig épp azért növekszik, amiért anno a Győzikéé, mert olyan rossz, hogy nézni kell. Mert már ne is haragudjatok, de amit Zámbó Krisztián művel, az nem zene.
2012. okt. 28. 09:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!