Melyik Így jártam anyátokkal részben van ez?
Figyelt kérdés
Lily: Értem kell jönnöd, Ted. Defektet kaptam és itt ülök a sötétben egy parkban és kezd a dolog egy tábortűzhöz illő sztorira hasonlítani! Ted: Nemár Lili, most találkozom a tökéletes lánnyal, emlékszel? Itt ülök a bárban. Lily: Tényleg ne haragudj. ÓÓ Itt van egy csavargó, a keze helyén kampó. JAJ NE CSAVARGÓ NEE! Ted: LILI NEMÁR!!! Lily: Jó, de vetted a célzást!2012. okt. 24. 16:46
1/2 anonim 

válasza:

nem tudom melyik széria ez de a történtre emlékszem. Tedet hosszú idő után felhívják hogy mégis van esélye megtalálni a tökéletes lányt.(Mert ugye előtte feliratkozott a társkereső programba de nem volt neki való)
Aztán Ted elmegy Lilyért és Lily elmondja hogy Marshallnak nem merte megmondani hogy külföldre akar menni arra a festőképzésre vagy mire..
(amúgy azért ült Lily az autóban mert ment volna az interjúra vagy valami ilyesmi)
2/2 anonim válasza:
szerintem az 1. évad 22. rész, de nem biztos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!