DVB-T vevőkészülékkel lehet fogni a nyíregyházi és a kölcsey tv-t?
Figyelt kérdés
2012. okt. 21. 14:35
1/8 anonim válasza:
A helyi tévék általában kábelen sugároznak, a DVB-T földfelszíni vételre alkalmas, így valószínűleg nem.
2/8 A kérdező kommentje:
Eddig antennán jött, csak mióta bekötöttem a dekódert nem találom
2012. okt. 21. 18:29
3/8 anonim válasza:
Mert az nincs benne a MindigTV kínálatába.Az analóg szerintem.
4/8 anonim válasza:
Azon az antennán, amin eddig tudtad fogni a két adót, továbbra is foghatod.
Azért mert DVB-T dekódert használsz, nem zárja ki az analóg adás vételét továbbra is. A dekódered antenna bemeneti csatlakozója alatt kell lennie egy antenna kimeneti csatlakozónak is, azt kell összekötni a tévéd antenna bemenetével.
5/8 anonim válasza:
Továbbra is a 4. vagyok.
Ha külön DVB-T dekódert használsz, sokkal praktikusabb, mint a tévékben beépített DVB-T átalakító formátum.
Így párhuzamosan analóg és digitális adást is foghatsz.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2012. okt. 23. 15:43
8/8 anonim válasza:
A Nyíregyházi Tv már szeptember közepétől sugároz digitálisan. A Kölcsey Tv jelenleg még nem, de nyertes pályázata van az átálláshoz. A Médiatanácstól 8 milliót kapott erre a célra, így hamarosan ők is átállhatnak. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!