Melyik volt ez a rész a Kész átverés-ben?
Figyelt kérdés
Régebbi Széf játékosokat vertek át, anyját és fiát. Az anya nagyon bele volt bolondulva a mágikus dolgokba, Balázsék meg megrendezték, hogy a fiát valami varázsló szekta istenítse. Elhitették velük, hogy a fiúnak mágikus ereje van.
Youtube-n csekkoltam az összes feltöltött részt, de nem találtam. Valakinek rémlik akármi konkrétum ami alapján meg lehetne találni online ezt a részt?
Köszi.
2012. okt. 15. 12:18
1/2 Szemi002 válasza:
Na ez engem is nagyon érdekelne mert én voltam a "fiú". Az rtl archívumban sem találom de tegnap állítólag ment az rtl plusz-on reggel. Vagyis mentem :)
2/2 A kérdező kommentje:
Nemá tényleg? xD
Bocsi de az annyira vicces volt, hogy még évek múlva is eszembe-eszembe jut.
Amikor a fiú még egy barbi koronát is kap (vagyis kapsz, ha te voltál :P) az eszméletlen :D
Esetleg írhatnál az RTL-nek, hátha ők elő tudják keresni. Lehet rá esély, hogy valaki emlékszik rá, főleg ha még mindig adásba adják.
2016. febr. 16. 15:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!