Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Az RTL klub miért csapja be a...

Az RTL klub miért csapja be a nézőket?

Figyelt kérdés
Miért mondják azt,hogy szavazzanak az X-faktorba? Az egész egy nagy bundáskenyér...ilyenn zámbó krisztián meg csobot adél...Szánalmas hogy nincs hangjuk, és mégis továbbmennek.De azért hülyítik a sok embert hogy szavazzanak....az ön kezükbe van a döntés..lóf*szt...Mire jó ez, nem értem.
2012. okt. 14. 23:43
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Valamiből meg kell élniük. ÉS ez nem becsapás, csak kihasználják hogy sok hülye erre költi a pénzét.
2012. okt. 14. 23:56
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

azért mert nem csak a hang számít ebben a műsorban.

ez elsősorban reality,celeb készítő,másodsorban tehetségkutató.

amúgy meg viszonylag jól követik a kidobásnál azt,hogy kire kíváncsiak a legkevésbé,kinek van a legkevesebb hírértéke.

az adél csajjal most ezzel a direkt generált cirkusszal,simán meg lehet tölteni hetekre a fókuszt,napi lapokat stb.

a hamis zámbóval megintcsak.

egyszóval a hangjuk nem a leglényegesebb szempont.

a karakterük viszont eladható,hírértékű és ami legfontosabb,megosztó és vita tárgya.

ez a lényeg itt.

2012. okt. 15. 01:39
 3/10 anonim ***** válasza:
60%

A #2. jól írja. Ennek nincs köze már a tehetséghez, és a jó hanghoz. Ez egy Celebgyár.

Ez egy licenc műsor. Nem tudom, de ilyenkor hol vannak a műsor jogtulajdonosai, és egyáltalán felügyelik a "verseny tisztaságát".

2012. okt. 15. 07:40
 4/10 anonim ***** válasza:
Valamivel el kell terelni a "birkák" figyelmét amíg a politikusok szétrabolják az országot.Addig a szánalom Faktort nézik nem rájuk figyelnek az én ex sógorom operatőr amióta beszélgettünk ezekről a műsorokról (több mint 10 éve )azóta nem érdekelnek a TV-s dolgok semmilyen szinten csak nevetek rajtuk az egész dolog parasztvakítás a sajtóval egyetemben az sem igaz amit kérdeznek.Pl.lottó a sok baromnak azt mondják megszámolták a műsor kezdete előtt és meg volt a 90 számozott golyó engem ez nem érdekelne a húzás után számolják már meg előttem a maradék 85 számozott golyót ami csak 84db lenne ha érdekel miért elmondom azt is.
2012. okt. 15. 08:45
 5/10 anonim ***** válasza:
#4: iszom szavaid! Mond!
2012. okt. 15. 11:10
 6/10 anonim ***** válasza:
Én is, én is.
2012. okt. 15. 13:09
 7/10 anonim ***** válasza:
A válasz egyszerűbb mint bárki is gondolná.Mivel már csak gépi lottó létezik hazánkban nyilvánvaló hogy ezek regisztrálva vannak egy helyen nem nehéz kitalálni egy szerveren ezáltal látható az összes szelvényenként megtett 5 szám.Mivel vannak véletlenek az azonos számokkal kitöltött szelvények egy programmal csoportosíthatóak.És van egy hasonló program is amivel meg lehet nézni azt az egy számot amit legtöbben be x-eltek csak az az egy szám hiányzik a kilencven számozott golyóból.Még mielőtt felháborodna ezen valaki gondolja végig a Szerencsejáték Z.R.T-jé a stúdió ahol a felvétel készül az összes jelenlévő embert ők fizetik(van miből mivel elég sokan lottóznak)nem tart semeddig kipengetni egy-két embernek egy pár gurigát hogy minden az ő elképzeléseik szerint történjen.És még senkinek sem jutott eszébe a húzás után megszámoltatni a megmaradt golyókat úgy hogy a számuk is látszódjon.Továbbá az is fura hogyha nyerne valaki és nem vállalná az arcát pedig így lenne a legnagyobb biztonságban.Mert látták mondjuk a híradóban 6-7 millióan akkor annyian ismerik az arcát ugye akkor nem érdemes elrabolni sem mert mindenki ismeri.Volt 1-2 éve az a nevetséges bejelentés is hogy rendőrök egy csoportja nyerte meg a lottó ötöst ez is egy nagy kamu volt kaptak fejenként 5 gurigát tettek egy nyilatkozatot a sajtónak az emberek megnyugodtak "hogy igen is lehet nyerni az 5-ös lottón"holott ez egy nagy baromság.Kár hogy emberek nem tudnak agyilag felnőni akkor kevésbé lehetne őket hülyének nézni.
2012. okt. 15. 15:47
 8/10 anonim ***** válasza:

Köszönöm hogy ezt elmondtad. valami ilyesmire gondoltam én is.

Ne is haragudj meg, és pláne ne vitatkozzunk rajta, de én ezzel messzemenőkig nem értek egyet. Vagyis nem hiszem, hogy ez így működik. Pont.

2012. okt. 15. 16:11
 9/10 anonim ***** válasza:
azt a nézőt lehet becsapni, amelyik hagyja magát. ha vki annyira hülye,h ilyen műsorok szereplőire szavaz, akkor megérdemli az égbe szökő telefonszámlát
2012. okt. 16. 10:56
 10/10 anonim ***** válasza:
Van erre egy jó idézet "Amit a szem lát,és a fül hall,azt az agy elhiszi!"(Swordfish)
2012. okt. 16. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!