UPC-nél milyen gyorsan kötik be a netet és a kábel tv-t?
Rendelni akarok tőlük net+tv+telefon csomagot (mert csak net és tv nincs ha jól láttam :( ) és nem tudom mikor vágjak bele (mert fizetés előtt 2 nappal pl. nem esne jól, ha betoppannának), mikor kell fizetni? Ha áláírtam a szerződést ott helyben? (Következő hónapban már kellene a net és a tv)
Vagy ha tud valaki ajánlani jobbat, írja. :) Nem kell, hogy gyors legyen a net (nem torrentezek +ilyenek...) és nem kell 30 tv csatorna. :)
Köszönöm!
5ezer az alap,amiben van jó net,vagy 40 csatorna és olyan telefon amivel upc-seket ingyen hivhatsz
ez éri csak meg,külön nem éri meg netet és tv-t rendelni
bemehetsz ma is és tudod kérni hogy jövő hónap akárhanyadikán jöjjenek,mind1 igazából,fizetni nem kell semmit,majd csekket küldenek utána hónapban,azt meg fizeted amikor tudod.
Bekötést is megrendelheted előtte 2 héttel is,akkor mennek amikor kéred (mi is megrendeltük 1 héttel előtte,tudtuk mikor kapunk kulcsot)
rendeld meg a neten, ott te állíthatod be, h melyik napon, melyik napszakban kössék be
www.upc.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!