Anime kérdés. Melyik fiú helyesebb?

Inkább akkor a K-s Isana Yashiro .
A saoról meg annyit hogy érdemtelenül hypolják , 1 gagyi főszereplővel.Hátigen ennyit számítt hogy Horriblés project..

Második, fejezd már be. Én sem szeretem a SAO-t, de ez már divat utálás. Ha nem tetszik, akkor nem kell vele foglalkozni.
Egyébként a 4.

HArmadik miért fejezem be ?
15.000en "divat"hypolják aa- is mindenhol , kb aa-n is 3-4 embert láttam aki nem szeretni ..
Hol divat utálás az ha valakinek nemtetszik és kifejti , egy túlhypolt öszecsapott valami ..

Ikuto vagy Yashiro, de inkább Yashiro :)
Amúgy meg a SAO-ról annyit, hogy nem annyira túlhypolt, nekem tetszik(az ötlet jó, a karakterek jók, nem véletlen, hogy az AA és Horrible is választotta, mert izgalmasnak hangzik), én a Madokát vélem túlhypoltnak, sőt egyszerűen csak egy halom bálnaf*s.

Kiba!!!
Nem ismerem, ezt a Yashiro-t, de...nem akar elmenni egy Ukénak!? Szííívesen megnézném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!