Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Anime kérdés. Melyik fiú...

Encsi00801 kérdése:

Anime kérdés. Melyik fiú helyesebb?

Figyelt kérdés

1. [link]

2. [link]

3. [link]

online/images/31698905/title/kirito-photo

4. [link]

2012. okt. 9. 20:42
 1/10 A kérdező kommentje:
kérlek a 3-as egy kicsit elrontott kérlek egy be nézzétek meg
2012. okt. 9. 20:44
 2/10 anonim ***** válasza:

Inkább akkor a K-s Isana Yashiro .

A saoról meg annyit hogy érdemtelenül hypolják , 1 gagyi főszereplővel.Hátigen ennyit számítt hogy Horriblés project..

2012. okt. 9. 21:11
 3/10 anonim ***** válasza:

Második, fejezd már be. Én sem szeretem a SAO-t, de ez már divat utálás. Ha nem tetszik, akkor nem kell vele foglalkozni.

Egyébként a 4.

2012. okt. 10. 08:44
 4/10 anonim ***** válasza:

HArmadik miért fejezem be ?

15.000en "divat"hypolják aa- is mindenhol , kb aa-n is 3-4 embert láttam aki nem szeretni ..

Hol divat utálás az ha valakinek nemtetszik és kifejti , egy túlhypolt öszecsapott valami ..

2012. okt. 10. 11:17
 5/10 anonim ***** válasza:
Több helyen is láttam, hogy a SAO-t szidod. Nem tetszik, ne foglalkozz vele. Nekem sem tetszik ezért én sem foglalkozok vele. Sok túlhypeolt és sok alul értékelt anime is van, ezt el kell fogadni és simán nem foglalkozni velük.
2012. okt. 10. 15:09
 6/10 anonim ***** válasza:
Hát igen , ebben igazad van .
2012. okt. 10. 15:20
 7/10 anonim ***** válasza:

Ikuto vagy Yashiro, de inkább Yashiro :)

Amúgy meg a SAO-ról annyit, hogy nem annyira túlhypolt, nekem tetszik(az ötlet jó, a karakterek jók, nem véletlen, hogy az AA és Horrible is választotta, mert izgalmasnak hangzik), én a Madokát vélem túlhypoltnak, sőt egyszerűen csak egy halom bálnaf*s.

2012. okt. 10. 15:58
 8/10 anonim ***** válasza:
Madoka ugyanaz mint a sao xD
2012. okt. 10. 16:16
 9/10 anonim ***** válasza:
Ikuto vagy Yashiro. De mivel Yashiro-t nem ismerem és Ikuto személyiségét imádom, inkább őt választanám..:)
2012. okt. 10. 21:17
 10/10 anonim ***** válasza:

Kiba!!!

Nem ismerem, ezt a Yashiro-t, de...nem akar elmenni egy Ukénak!? Szííívesen megnézném.

2012. okt. 11. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!