Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mások is öklendeznek Csobot...

Mások is öklendeznek Csobot Adéltól vagy csak én vagyok így vele?

Figyelt kérdés
Komolyan...ez a csaj kikészít...1. adásban még el is ment a produkciója...de utána...egyszerűen nem lehet elviselni... szenny...egy hulladék...
2012. okt. 7. 10:47
 1/10 kriszti78dk ***** válasza:
100%
Kifejezetten idegesítő.Remélem gyorsan kiejtik.
2012. okt. 7. 10:50
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Hogy öklendeznék, az túlzás, de 1. alkalomtól fogva utálatosnak tartom. Az affektálása kiborít.

És amikor Malek kidobta miatta Jáger Kingát meg Danincs Dórát, hát azt hittem megfejelem tv-n keresztül.

Oké, hogy showbiznisz, de ennyire ?????

2012. okt. 7. 11:40
 3/10 A kérdező kommentje:
Ez meg a másik..... Kingát nagyon jónak tartom, bár kicsit most elrontotta... De Dóra....neki nagyobb jövőt jósolok, mint ennek a kis ripacsnak...
2012. okt. 7. 12:04
 4/10 anonim ***** válasza:
Jaj ne mond... annyira idegesítő egy pecsa...
2012. okt. 7. 12:12
 5/10 anonim ***** válasza:
Biztos voltam benne,hogy Miki vinni fogja az élő show-ba,hiszen a vak is látta már az eleje óta mennyire tetszik neki a kiscsaj... Nem az énektudása fogta meg Miklóst,mert az nem igazán van neki....
2012. okt. 7. 13:02
 6/10 A kérdező kommentje:
Remélem,hamar kiejtik...eddig szerettem a faktort...de ez a lányka nagyon irritáló...rosszabb mint a sósav
2012. okt. 7. 13:39
 7/10 anonim ***** válasza:

A cool tv-n volt tegnap este az afterx(asszem ez a címe), és ott mondta a Malek, hogy Adélnál az volt fontos, hogy róla biztos sokat írnak a lapok, és sokat foglalkozik majd vele a média, mert olyan személyiség, eladható, így van meg benne az x.

Amúgy szerintem ő lesz az első kieső, nem sokan kedvelik. Igazából nincs rossz hangja. Az első szereplése jó volt, utána kétszer is elszúrta, de a mentor házban szerintem megint jó volt. Szóval nem a hangjával van a baj (bár vannak hamis hangok), hanem a viselkedése nagyon unszimpatikus, beképzelt. Én sem bírom, reménykedtem, hogy Danincs Dóra majd kiüti, és hát ez meg is történt, csak Malek döntése volt rossz.

2012. okt. 7. 17:12
 8/10 anonim ***** válasza:

Nekem szimpatikus. Igaz kicsit ripacs, kicsit harsány, de 18 éves, milyen legyen? Még jól áll neki, őt legalább megjegyzik az emberek.

Százszor inkább ő, mint a búvalb.aszott Loretta meg az áriázó, hadonászó, sótlan Antal Timi.

Jáger Kingát meg Dórát viszont én is sajnáltam.

2012. okt. 7. 19:16
 9/10 anonim válasza:
55%
Öklendezés, hányás, hulladék... nem túlzás ez egy kicsit? Miért ennyire fontos ez? Egy tévéműsor? Nincs az embereknek saját élete, elfoglaltsága, feladata? Én egyébként nem öklendezem tőle, szórakoztatónak tartom, nem tehetségtelen, és egyébként pedig még gyerek. Egy kislány, akire rá van tapadva ez a stílus, s a kereskedelmi tévé jól kihasználja. A nézettségért. Senkinek nem jutott eszébe ez? Aztán majd arrébbrúgják, ha már nem kell.
2012. okt. 8. 22:59
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon szimpatikus. Érdekes, hogy az összes ember kb. csak róla beszél, annak ellenére, hogy sokan nem szeretik, viszont az is igaz, hogy sokan igen.
2012. okt. 9. 20:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!