Mások is öklendeznek Csobot Adéltól vagy csak én vagyok így vele?

Hogy öklendeznék, az túlzás, de 1. alkalomtól fogva utálatosnak tartom. Az affektálása kiborít.
És amikor Malek kidobta miatta Jáger Kingát meg Danincs Dórát, hát azt hittem megfejelem tv-n keresztül.
Oké, hogy showbiznisz, de ennyire ?????

A cool tv-n volt tegnap este az afterx(asszem ez a címe), és ott mondta a Malek, hogy Adélnál az volt fontos, hogy róla biztos sokat írnak a lapok, és sokat foglalkozik majd vele a média, mert olyan személyiség, eladható, így van meg benne az x.
Amúgy szerintem ő lesz az első kieső, nem sokan kedvelik. Igazából nincs rossz hangja. Az első szereplése jó volt, utána kétszer is elszúrta, de a mentor házban szerintem megint jó volt. Szóval nem a hangjával van a baj (bár vannak hamis hangok), hanem a viselkedése nagyon unszimpatikus, beképzelt. Én sem bírom, reménykedtem, hogy Danincs Dóra majd kiüti, és hát ez meg is történt, csak Malek döntése volt rossz.

Nekem szimpatikus. Igaz kicsit ripacs, kicsit harsány, de 18 éves, milyen legyen? Még jól áll neki, őt legalább megjegyzik az emberek.
Százszor inkább ő, mint a búvalb.aszott Loretta meg az áriázó, hadonászó, sótlan Antal Timi.
Jáger Kingát meg Dórát viszont én is sajnáltam.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!