Ki nyeri meg az x faktor 2012-t? Szerintem az az örs, vagy fehér zoltán, de inkább a PJZ NYERJE MEG! Sok kommentet!
Figyelt kérdés
2012. okt. 6. 20:47
12/15 anonim válasza:
Zámbó fog nyerni de Oláh Gergő a legtehetségesebb
13/15 anonim válasza:
Zámbó Jimmycske fiacska fog nyerni, mert rengeteg pénze van SMS-re a pereputtynak. De csak akkor, ha valaki jól meg nem tépi és ki nem dobja a szállásukról, ahol elviselhetetlenül viselkedik! Én már most kirúgnám, de a Keresztes Ildikóval együtt, aki bevitte.
14/15 anonim válasza:
Szerintem Antal Timi vagy Oláh Gergő fogja megnyerni, nem merik megnyeretni Zámbóval, különben már senki se nézné meg a következő évadot. Így se maradt már szinte semmi hitele az X-faktornak.
15/15 anonim válasza:
Antal Timi nyer vagy Oláh Gergő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!