X-Faktor! Ti kinek/kiknek drukkoltok a Mentorok házában?
Figyelt kérdés
????2012. okt. 6. 10:27
1/15 anonim válasza:
Kvaka Andrea, Antal Timi, Gubik Petra csapata, "Abrosz trió" :D És háááát Csobot Adél! :)
2/15 A kérdező kommentje:
lol,látom nem csak én hívom őket Abrosz triónak :DDDD
2012. okt. 6. 12:08
3/15 anonim válasza:
Tök mindegy, csak Csobot Adél ne kerüljön be.
4/15 A kérdező kommentje:
utolsó,adom. Kiráz a hideg attól a lánytól.
2012. okt. 6. 12:11
5/15 anonim válasza:
Én se bírom őt,őrült szemei vannak,az a fajta akivel ha szakítasz vissza oson a lakásodba és a polóidat szagolgatja.
Én az afroamerikai csávónak drukkolok,asszem valamilyen Bálint.
A lényeg,hogy se Adél se a Zámbó ne jusson be mert ha bejut sajnos valószínű,hogy meg is nyeretik vele.
7/15 A kérdező kommentje:
"Én se bírom őt,őrült szemei vannak,az a fajta akivel ha szakítasz vissza oson a lakásodba és a polóidat szagolgatja. "
Síííííííííííííííííííííííírok :''''''''DDDDDDDD
2012. okt. 6. 13:58
8/15 anonim válasza:
Csobot Adél, Jáger Kinga, Zámbó Krisztián, Meggyes Csaba, Nagy Szilárd, Kiss Ernő Zsolt, Kovács Erika.
9/15 anonim válasza:
Jól átvernek mindenkit. "Geszti Péter villája" a surányi Dunaparttal szemben egy bérelt épület, sőt nem is Dunakeszihez tartozik, hanem Gödhöz. A többi stimmel.
10/15 anonim válasza:
Nekem Kovács Erika Keri a kedvencem! :)
Nálam a top 12 es mezőny:
28 év felettiek:
1. Kovács Erika Keri
2. Kovács László Stone
3. Zámbó Krisztián?
Lányok :
Danics Dóra
Kvaka Andrea
Antal Tímea
Csapatok:
spirit, soldiers és like
fiúk:
Oláh Gergő, Meggyes Csaba, Szabó dávid...
KB Ennyi de kovács erika akedvencem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!