Szerintetek milyen a Gravity Falls a Disneyn?
Figyelt kérdés
2012. okt. 5. 19:15
2/11 A kérdező kommentje:
Nekem is.:))
2012. okt. 5. 23:34
3/11 anonim válasza:
Valaki megtudná mondani ,hogy hol találom meg a zongora kottáját?Mert az abc hangjait tudom de nem tudom megállapítani a ritmusát.Meg tudnám de szolfézson egyáltalán nem vagyok a legjobb.Yutubon az egyik videón mutatta az abc hangjait.Nagyon hálás lennék!
6/11 princessluna33 válasza:
jó! nekem van pár rész a gépen. magyarul. de Wendyt nem annyira bírom benne.
7/11 anonim válasza:
Sztem jó fej :) de nekem a kedvencem Deeper :D
8/11 anonim válasza:
Nagyon ott van!!!!!!!!! Imádom, sokkal jobb mint a többi...
9/11 anonim válasza:
Igaz én utálom a Disney chanalt, mert szar filmek mennek ralyte, de a Gravity falls az űber király!!! Én még angolul is megnéztem a 19.részig és azok is nagyot viccesek, várom majd hogy magyarul kijöjjön a 16.rész, mert az a legjobb.
10/11 J.Csongor válasza:
Szeretem hogy a Gravity Falls sokkal mélyebb és bonyolultabb mint ahogy a felszín mutatja meg. Ilyen téren mondhatnám hogy 'tipikusan' majdnem minden korosztálynak ajánlható. A kis hülyeségeiért nézhetik a kicsik is. Viszont ha nagyobb és idősebb fejjel állsz neki nézni sokkal több dolgot észre lehet venni a karakterek személyiségében az okaikban a cselekedeteiben.
Az a vicces hogy ez az egész sorozat ha komolyabban utána néz vagy jobban ráfigyel annyiban megtudja változtatni egy ember gondolkodását ha az képes nyitni felé hogy az szinte már ijesztő.
Lehet hogy vannak nem annyira kedvelt karakterek benne de a történet ezekkel együtt kerek.
Nekem ez a véleményem a GF-ről. ˇuˇ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!