Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért hangosabbak a TVreklámok...

Miért hangosabbak a TVreklámok, mint az egyéb műsorok?

Figyelt kérdés
2007. aug. 27. 13:03
 1/7 anonim ***** válasza:
98%
Hogy ha valaki esetleg elaludna a filmen, felébredjen a reklámokra. Színtiszta agresszív marketing az egész, mert így nagyobb hatásfoka lehet a reklámoknak, jobban el lehet adni.
2007. aug. 27. 16:24
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Bár hozzá kell tenni, hogy oka valószínűleg marketingfogás, de a reklám és a film gyártásmódja sok esetben eltér egymástól. A különböző technikák "inkompatibilitása" is okozhat komolyabb hangerő-változást.

Sok esetben nem hangosabb a reklám, csak a gyártásmódja és a "bekeverés technikája" miatt annak hallatszik.

2007. aug. 29. 22:02
 3/7 anonim válasza:
100%
szerintem tök egyszerű, reklám alatt úgyis elmegy az ember a tv elől, tehát a tv-nek hangosabban kell szólnia hogy meghalljuk meszebbről.
2007. szept. 5. 18:15
 4/7 anonim válasza:
100%
Azér hogy örökre megtapadjon az agyadban a reklám szlogenje. PSZCIHÓ TRÜKK. Mocskos szemét módszer, átmossák az ember agyát!
2007. szept. 18. 16:30
 5/7 anonim válasza:
73%

Reklám és marketing ügyintézőnk tanulok, és tanultam, hogy ez egy "reklámogás". Lehet, hogy van olyan csatorna, ahol fel sem tűnik a hangerő különbség, de megsúgom van! A reklám szakemberek tisztában vannak azzal, hogy milyen hangerővel, vagy hangszínnel érik el azt amit akrnak,hogy figyeljünk a reklámokra is! És mondom, ezt egy átlagos ember lehet észre sem veszi minden csatornán, vannak ahol hangosabb, van ahol kevésbé.

El sem hinnétek, hogy mennyi mindennel próbálnak manipulálni minket, amit mi észre sem veszünk!

2007. dec. 7. 21:54
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is észrevettem, hogy így próbálnak manipulálni. Úgyhogy leveszem a hangot vagy elkapcsolok a francba. De a jó reklámokat megnézem, sőt várom is. (pl. raiffeisen-es reklámok, az emesés reklámok) Többet ér, mint a hangerő, szerintem. Bár sokszor túlzásba viszik a poént, és elnyomja a lényeget, mert pl. az emesés reklámnál nem tudom, melyik bank reklámja...
2008. jan. 27. 20:23
 7/7 anonim ***** válasza:
hogy hald és mindent megérts belöle
2016. aug. 22. 20:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!