Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mit rejt Bear Grylls hátizsákja?

Mit rejt Bear Grylls hátizsákja?

Figyelt kérdés
A Túlélés törvényei című tévéműsorban Bear Grylls egy nagy hátizsákot cipel. Soha nincs nála semmi, akkor mi lehet benne? :)

2012. szept. 17. 18:30
 1/10 anonim ***** válasza:
54%
Valószínű, hogy hidegkaja, mert az egész Bear Grylls egy kamu.
2012. szept. 17. 18:33
 2/10 anonim ***** válasza:
83%
Arra a tájékra alkalmas eszközöket, de nagyrészt üres. Első: nem nagyon szeretem a műsort, de: csak bemutatja a túlélési technikákat, mi lenne abban kamu? hogy pl. este nem alszik a menedékbe? hogy egy forgatócsoport van vele? Bemutatni bemutatja a túlélési technikákat pl. menedékkészítés.....talán azt hiszed nem ő csinálja meg? :D
2012. szept. 17. 18:39
 3/10 anonim ***** válasza:
Arra gondol,míg a kamera elött eszi a bogarakat stb. addig este meg hamburger meg sör várja a sátorban ,vagy ott ahol alszik,a forgatóstábbal együtt :)
2012. szept. 17. 18:49
 4/10 anonim válasza:
Csinál dolgokat,amelyekre talán sokan nem képesek. Köztük én sem. Tény,hogy ha kell megeszi a bogarat. De ne gondoljátok,hogy az egész reális...
2012. szept. 17. 18:52
 5/10 anonim ***** válasza:

Az lehet, hogy éjjel egy luxus hotelben zabálhat, de a kamera előtt biztosítás nélkül csinál életveszélyes dolgokat, és megeszi nyersen a lárvát, hernyót, meg ilyeneket.

A táskájában általában az ejtőernyője van, kovakő, kulacs, meg a ruháját vagy a leölt állatokat néha abba pakolja.

2012. szept. 17. 19:01
 6/10 anonim ***** válasza:

Én elhiszem, hogy megeszi meg minden, de azért a kétség bennem van, hogy eszik olyat is amit a stáb tagjai. Bár valószínűleg csak akkor fojamodik ehhez, ha már tényleg vészes, én így gondolom.

A válaszra a kérdés a hátizsákban, valószínűleg az ejtőernyője van, azt sokszor használja odaérkezéskor, bár nem mindig mutatják. Szerintem..

2012. szept. 17. 19:08
 7/10 anonim ***** válasza:

Na de am ez egy jóó kérdés!!! :D :D

Vonatkoztassunk el attól h mennyire lehet megrendezett a dolog...

Mit vinnétek abban a hátizsákban ha Bear Grylls-szek lennétek? :D

2012. szept. 18. 18:01
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Csak egy példa:

Grylls egy mínusznemtudomhányfokos vízben egy hordó féleséghez egy vadveszélyes vízben próbál közlekedni. Fogalmam sincs miért, de azt többször is kihangsúlyozza: ez nagyon veszélyes, ha sokáig marad a vízben meg is halhat. blablabla.

Aztán kijön a vízből, a ruhája pedig ugye a víztől hozzásimul a testéhez, ámde az sokkal vastagabb, mint maga Bear Grylls. Hőfogó buvárruha volt a sima ruhája alatt. Apámmal itt röhögtük, hogy mekkora túlélő a fazon.

2012. szept. 18. 19:30
 9/10 anonim ***** válasza:
Akkor az már biztos h egy hőfogó búvárruha biztos mindig van a tatyójában XD
2012. szept. 18. 19:43
 10/10 anonim ***** válasza:
60% levegő + 30% kötélkulacsajka (a maradék 10%-ot rakjuk el későbbre, hátha még jól jöhet) :D
2012. okt. 5. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!