Mit rejt Bear Grylls hátizsákja?

Az lehet, hogy éjjel egy luxus hotelben zabálhat, de a kamera előtt biztosítás nélkül csinál életveszélyes dolgokat, és megeszi nyersen a lárvát, hernyót, meg ilyeneket.
A táskájában általában az ejtőernyője van, kovakő, kulacs, meg a ruháját vagy a leölt állatokat néha abba pakolja.

Én elhiszem, hogy megeszi meg minden, de azért a kétség bennem van, hogy eszik olyat is amit a stáb tagjai. Bár valószínűleg csak akkor fojamodik ehhez, ha már tényleg vészes, én így gondolom.
A válaszra a kérdés a hátizsákban, valószínűleg az ejtőernyője van, azt sokszor használja odaérkezéskor, bár nem mindig mutatják. Szerintem..

Na de am ez egy jóó kérdés!!! :D :D
Vonatkoztassunk el attól h mennyire lehet megrendezett a dolog...
Mit vinnétek abban a hátizsákban ha Bear Grylls-szek lennétek? :D

Csak egy példa:
Grylls egy mínusznemtudomhányfokos vízben egy hordó féleséghez egy vadveszélyes vízben próbál közlekedni. Fogalmam sincs miért, de azt többször is kihangsúlyozza: ez nagyon veszélyes, ha sokáig marad a vízben meg is halhat. blablabla.
Aztán kijön a vízből, a ruhája pedig ugye a víztől hozzásimul a testéhez, ámde az sokkal vastagabb, mint maga Bear Grylls. Hőfogó buvárruha volt a sima ruhája alatt. Apámmal itt röhögtük, hogy mekkora túlélő a fazon.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!