Miért mondják az USA-ban egy sorozatra hogy nagyon nézett?
Figyelt kérdés
Amikor fő műsor időben megy és kb.20 millió ember nézi?
tudom hogy soknak számít a 20 millió ember de azért az USA-ban jóval többen laknak kb.310 millió ember és ahhoz képest nem is olyan sikeres ...
2012. szept. 14. 01:24
1/3 anonim válasza:
20 millió az már tényleg nagyon nézett.
ezek a számok sokkal valósághűbbek mint nálunk.
Mert ez, hogy amerikában 20m nézik az x faktort az rendben van. Ez kb minden 15. ember.
De hogy nálunk 2m ember nézi az már marhaság. (ez minden 5. embert jelenti!!!) Ki hisz ezt el?
2/3 anonim válasza:
Sokan csak úgy bekapcsolják a TV-t de igazából nem nézik, az X-faktor pl. háttérzajnak tök jó, nem kell rá különösebben odafigyelni, de legalább megy is valami... Én mondjuk egyáltalán nem nézek tévét, de csomó ilyen ember van...
3/3 anonim válasza:
Azért szerintem itt azt is figyelembe kell venni, hogy az USA több időzónára oszlik a területe miatt és mindenhol máskor van a főműsoridő, szóval ez csak valamilyen átlag vagy nem tudom. Nem értek hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!