Tudtok mondani nekem információkat az Inazuma Elevenről?
Az első évad 127 részes, aztán van az I.E GO, majd a Go 2.
A CN-en is csak a 26. részig adták, én is remélem, hogy tovább fogják adni, és akkor szerintem felkerül indavideóra is, de max nézd angol szinkronnal, majd én is megpróbálkozom vele.
Itt mindent megtalálsz: [link]
1 26-tól egy ideig, kb 53 ig fent van az indavideon, magyar felirattal. azután youtubeon tudod nézni angol szinkronnal vagy felirattal. de a szinkront nagyon nem ajánlom mert szánalmas. a szereplők hangja néhol rettenetesen b.zis, vagy nem a karakterhez illik. Ha rossz a kedvem akkor csak hallgatok egy kis angol szinkronos I11 et és garantáltan röhögőgörcs a vége. (figyelmedbe ajánlom Hiroto(Xavier) Fubuki(Shawn) és Aphrodi(Byron love) hangját) Az i11 részek száma 100 on felül van bőven. aztán még ott van a Go a Go chrono stone és a Go galaxy. Ami az átállást illeti
SPOILER
csak átmenetileg álltak át az Aliea Académia oldalára, azért mert vissza akartak vágni a raimonnak. Kaptak is egy darab meteort. de aztán a barátság ereje legyőzte a meteor erejét, és visszaálltak a jó oldalra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!