Mi a véleményetek a latin amerikai sorozatokról?
Figyelt kérdés
tudjátok mire gondolok, ilyenekre pl h esmeralda, paula és paulina, az újabbak közül maricsuj, teresa meg ilyenek? Nektek mi a véleményetek az ilyen féle sorozatokról? Miért van mindegyikben gyűlölködés meg veszekedés? Ráadásul nyivákolnak is, hisztiznek meg ilyenek. Csak ebből áll az egész. Én is néztem ilyeneket, meg most a Teresát nézem, de kezd az agyamra menni.2012. szept. 7. 12:55
11/11 anonim válasza:
Ugyan gyerekként sok mexikói szappanoperát láttam, ám igencsak röhejes műfajnak tartottam mindig. Főleg az "életszerűség" miatt imádtam, mikor a főhősnő több hetes kómából is frissen mosott hajjal és francia manikűrrel "kelt fel" vagy mikor az agyon botox injekciózott fejű gonosz szereplő műkönnyeit hullajtotta.
Tudni kell, hogy ezek a buta, igénytelen tömegnek készülnek ezek Latin Amerikában. A sorozatokat tömegesen gyártják és nincs idő mindent többször is felvenni, emiatt gyakoriak a bakik és a színészek fülhallgatóra kapják a rendezői utasításokat forgatás közben.
Eredeti nyelven vicces, hogy a nőknek milyen férfias hangja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!