Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » T-home lemondása de hogyan?

T-home lemondása de hogyan?

Figyelt kérdés
1 hónapja beköttettem a T-homot de nem vagyok vele megelégedve mert mindig azt írja hogy gyenge a vétel. Aláírni nem írtam alá semmit de most jött ki egy pápír amin azt írja hogy 24 hónapos az előfizetés. 1 évre szerettem volna de amikor kihívtam őket beszerelni akkor nem kérdezték hogy 1 vagy 2 éves legyen. Most mit tudok csinálni?
2012. szept. 5. 12:14
 1/7 anonim ***** válasza:

Csak úgy tudod tisztázni, ha személyesen felkeresed az ügyfélszolgálati irodát.

Nehezen tudom elképzelni, hogy valamilyen formában (pl. telefonon) nem állapodtál meg a megrendelés részleteiben.

2012. szept. 5. 12:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Még csak annyit, hogy régóta vagyok T-home előfizető, bármilyen műszaki hiba előfordulásánál, ha telefonon bejelented, általában egy nap alatt kijavitják.
2012. szept. 5. 12:58
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem kérdezték hogy hány hónapos legyen az előfizetés csak az adataimat meg hogy családi csomag legyen meg azt kérdezték hogy hova kell kijönniük. Szerinted mit tehetek?
2012. szept. 5. 13:00
 4/7 anonim ***** válasza:

Telefonon is tájékozódhatsz (1412), kissé hosszadalmas, de szerintem választ kapsz.

A 9 jegyű MT ügyfélazonositót kérik, de annak kell, hogy legyen.

Ha teheted T-home-os telefonról kezdeményezd a hivást, mert az úgy ingyenes.

2012. szept. 5. 13:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Gondolo online n rendelted bekelet volna menned valami boltba, nekem is t home van de igazat megmondtva rafináltak . Elöször iptv t szeretem volna én beveztni miatuk nemsikerült mikor megrendeltem akkor nem mondták és ig kaptam a sat tv. Most novemberben letelik a hűségnyilatkozat de telefonon monda az ügyfélszolgálat kérhetrek iptv t na befáradtam a boltba nagy eröfeszitést kellet csinálnom hogy legyen ip tv és a sat tv megszünhessen hisz a T home nek köszönhetem a sat tv t most kidobtam őket sat tv vel együt és iptv t használok . Jogossan reklámaltam és kértem váálltást mert miattuk let tányéram akkor az elején mondhátak volna nemlehet bekötni szóval vigyázattok mert rafináltak és az internetet se akarták bekötni az is egy nagy huzavona volt xd pedig megvoltrendelve hűségidövel thom Xd VIGYÁZAON VELÜK MINDENKI !!!!!!
2012. szept. 13. 21:10
 6/7 A kérdező kommentje:
Most már hiába vigyázok mert már mindegy :( De azért aki még bekötés elött áll az tényleg figyeljen oda mindenre
2012. szept. 15. 19:50
 7/7 anonim ***** válasza:

Az első vagyok.

Ismétlem, bármilyen problémád van, telefonon hivd őket, én nagyon régen vagyok náluk, minden esetben rövid időn belül kijavitották a hibát.

Addig kell hivogatni őket, amig nem lesz a vételed tökéletes.

2012. szept. 15. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!