Most magyar országon is lesz Disney Channel (Jetix). [lent]?
Figyelt kérdés
És hogy elképzelhető-e az hogy a Disneys sorozatokat a Disney saját maga lemagyarittattja, és az amerikai megjelenéstől kb 1 héttel rá már adják is magyarul? (pl. :Hannah Montana, Varázslok a waverly placeből, stb. )2009. júl. 28. 14:56
1/5 anonim válasza:
Lesz Disney Chanel, nagyon reklámozzák. AZt viszont nem igazán hiszem, hogy egy héttel a megjelens után adnák magyarul a fent leírt sorozatok részeit... Egy epizódot leszinkronizálni aztért nagy munka!
2/5 A kérdező kommentje:
igen, mert ha a jetix megveszi tölük, ami pénz.. meg idő mire megveheti. de ha maga az övéké. akkor tudják az angol forgato könyvet. azt lefordidttatják. és kb 1 hét alatt felveszik a szinkront :D én igy képzeltem el
2009. júl. 29. 02:13
3/5 anonim válasza:
gondolom tizenéves vagy:)..hát nemtudom..márjó ideje mondják a jetixen hogy HAMAROSAN..dehát még úgyláccik várni kell:)és amúgy lesz vagy 5 új sorozat meg jó kis folytatások:)
4/5 anonim válasza:
szept. 19től lesz disney channel
amugy meg egy héttel a megjelenéstől szinkron???!!
elárulom, h egy epizódot is leszinkronizálni ÓRIÁSI meló...
szinkronszínész vagyok, és egy sorozat epizódját kb. 4-5 nap alatt csináljuk meg...
és ez csak EGY epizód...
5/5 A kérdező kommentje:
igen. ez van :D >.< az embernek dolgoznia kell. anyám is a heti hét napot végig dolgozza reggel 7 től este 8 ig.
2009. aug. 7. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!