Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » A Diginél fogható lesz az...

A Diginél fogható lesz az RTL2 és a SuperTV2?

Figyelt kérdés
2012. aug. 28. 13:56
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
2012. nov. 4. 16:59
 22/24 anonim válasza:
én nekem digi-van de az új tv 2 lehet fogni de azt nem tudom hogy a rtl2 mikor lehet fogni?
2012. nov. 4. 20:48
 23/24 zulumester válasza:
Ha a digin múlik akkor minden értelmes csatornát kivesz a kínálatából és az újakat sem rakja be. (kivéve supertv2) Én is digis vagyok, de ha rajtam múlna nem sokáig.
2012. nov. 30. 11:09
 24/24 norbo86 válasza:

Megállapodott az RTL és a DIGI

Az RTLII 2012-es indulása óta az RTL Csoport célja, hogy minden néző láthassa műsorait, ezért folyamatosan tárgyal a televíziós szolgáltatókkal.

RTL2_logo

Örömmel tájékoztatjuk a nézőket, hogy megállapodás született a DIGI TV-vel. A szolgáltató kínálatában már meglévő Cool, Film+ és RTL+ mellé 2014. november 14-től bekerültek az RTL Klub HD, RTLII, Sorozat+, Film+2 és Muzsika TV csatornák. Ezáltal az RTL Csoport teljes portfoliója megtalálható a DIGI TV rendszerén.

Az RTLII november 14-től először a digitális kábeles előfizetők számára lesz elérhető, majd műholdas rendszeren is. Így a csatorna már minden nagy televíziós szolgáltatónál hozzáférhető. A Muzsika TV pedig legkésőbb 2015. január 1-től az analóg csatornakínálatban is megtalálható lesz.

Forrás: RTL Klub/NÓGRÁD24

2014-11-16

2014. nov. 16. 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!