Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi van a Neo FM-mel?

Mi van a Neo FM-mel?

Figyelt kérdés

Tudtommal már nem sugározhatnak adást, meg az egész bagázs felmondott. Akkor mégis miért szól még mindig?

Egyáltalán ekkora tartozással, hogyan működhetett eddig a rádió?

2012. aug. 26. 16:05
 1/3 anonim ***** válasza:

adást az sugározhat, csaka d olgozók mondtak fel:

hogy miért sugároz még mindig az kétok lehet: 1. vagy régebbi adásokat ad le, vagy 2. új dolgozok vannak

2012. aug. 26. 16:12
 2/3 anonim ***** válasza:
A sugárzást végző Antenna Hungáriával kötött szerződésük még most is él, ezért az AH-nak kötelessége kisugározni a hozzájuk beérkező jelet. Ami a műsort illeti: valahonnét kerítettek egy hírolvasót, a zenéket és a szignálokat pedig egy számítógép játszogatja automatikusan. Ilyen egyszerű rádióadást akár egyetlen ember is tud működtetni.
2012. aug. 26. 18:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Amennyire én tudom alkalmaznak néhány hírolvasót, meg van pár műsorvezető, meg stábot is szereztek maguknak. Egyik ismerősömet 3 napja hívták el állásinterjúra mert már vezetett műsort egy térségi rádióban. Reggeli műsoruk is van már állítólag valami elcseszett akármi az, amit haverom hallott pár napja. Amit meg egyszer én olvastam az az hogy a rádió nem szűnik meg csak új embereket vesznek fel aztán újraszervezik az egész rádiót. De nem tartom esélyesnek hogy elérik majd azt a hallgató szintet mint amit akkor sikerült amikor reggelente még a Bumeráng szólt. Elég nagy az esély rá hogy ezzel az új vezetőkkel is csődbe fog kerülni a Neo aztán kitudja még milesz. Engem igazából nem izgat én a Bumeráng után csak akkor hallgattam ha éppen nem volt nálam zene cd a kocsiba vagy lusta voltam átkapcsolni máshová.
2012. szept. 1. 10:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!