Van egy Samsung LE32R71W típusú lcd tv-m, mi lehet a baja? (bővebben lenn)
szerintem elkezdett haldoklani az LCD panel, bár lehet csak a vezérlővel vannak gondok... nemtudom, elsőként talán érdemes lenne szétszedni, hátha csak egy belső csatlakozó lazult meg..
ugyanilyen tévém van, egy pixelhibát leszámítva tökéletes
A probléma még mindig ez, (még nem jutottam el szerelőhöz tehát a helyzet változatlan jelenleg, és volna pár kérdésem még erről) ha van itt hozzáértő kérem segítsen:
1.egyáltalán érdemes még ezt szerelőhöz vinni?
_mert a külföldi weboldalak szerint a benne lakó V320B1-L04-kijelzőből egy új (ha cserélni kéne) kb.45000forint lenne, és ha a szervíz 25000-res díját számítjuk amivel szétszedik és felfedik a hiba okát akkor ebből az árból már durván egy új tvt kapok.....
itt a jelenlegi és a szeptemberi állapot egy kinagyított sötét kék(#000033) képen ahol a legjobban látható ez a színtorzulás:
2012-09-04
2013-05-23
2. Ezzel a hibával ezt a típust a legtöbb helyen mennyiért számítanák be?(az új árába)
3. Amúgy én egy ASUS 27T1EH típust néztem ki magamnak, mit gondoltok a célnak megfelel, (nem lesz túl kicsi ehhez képest?)
vagy, ha nem lenne túl jó választás akkor nyugodtan ajánlhattok bármi mást maximum 220.000.ft-ig.....
1.tehát a kérdés még ugyanaz mit gondoltok meddig húzhatja ez a tv ezzel a hibával?:
itt a jelenlegi(2013-05-23) és a szeptemberi állapot egy kinagyított sötét kék(#000033) képen ahol a legjobban látható ez a színtorzulás:
2012-09-04
2013-05-23
2. Ezzel a hibával ezt a típust a legtöbb helyen mennyiért számítanák be?(az új árába)
3.(igen_ azóta már találtam róla neten videókat, túl kicsi lenne a 27")(elsőre nem tűnt annak)_viszont azóta találtam egy megfelelő típust a neten 32"-ben, ha végleg elromlik ez és meg kéne vennem az újat.....
4.Meg lehet mondani a 2 linkelt kép alapján, hogy most elkezdett haldoklani az LCD panel, vagy csak a vezérlővel vannak gondok?
5.Amúgy (már van egy kiválasztott típus amin gondolkozom) viszont érdekel a ti véleményetek, milyen TV-t vennétek 220.000-250.000-res kerettel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!