Tudtátok hogy Viasat6-on lefogják adni a Dragon Ball Z-t?
Én nagyon örülök neki ti hogy vagytok vele ?
És ami még jobb a régi szinkron hangok lesznek :D
Hallottam, hogy leadják, de azt hittem, hogy azt is az Animaxon fogják.
Örülök neki, csak aztán ne hagyják abba a felénél. (Mert ugye elég hosszú.)
Én is nagyon örülök nem érdekel a sok nagyon képű hozzászólás...
Sokan úgy is megfogják nézni igazi klasszikus anime már aki ráér kihagyhatalan anime fanoknak kötelező mű.
Sokkal jobb mint hájpolt Bleach vagy Naruto élvezetesebb nézni hallgatni a Dragon Ball Z-et.
Ma hallottam eme nagy hírt és nagyon örülök neki!^^
Már kb 12 éve annak hogy betiltották és azóta csak felirattal láttam de úgy nem az igazi. :(
Bár nálunk nincsen viasat 6 és ha lenne sem érnék rá minden nap megnézni,de remélem végig letolják és utána valami fan felteszi a netre fasza minőségben az összes részét,amit majd leszedhetek és nézegethetem bármikor.^^
Én is mostanában olvastam erről.
Nem lett betiltva. Nálunk 16-os korhatár kéne rá, a briteknél 15-ös besorolású. Utóbbi tény alapján a Viasat 6 szerkesztősége is megütheti a bokáját, mivel csak 20 órától lehetne leadni a sorozatot. Így már csak az a kérdés, hogy alapból vágott változat lesz képernyőn vagy a szerkesztőség fog belevágni.
Egyébként régebben az RTL-esek berakták éjszakára a sorozatot. De előlről kezdték, így alig nézte valaki, és az RTL-esek rossz következtetést vontak le... Minden az RTL-esek hibája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!