Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Kiskunlacházán milyen tv-t...

Kiskunlacházán milyen tv-t tudok beköttetni?

Figyelt kérdés
Kombi csomagot szeretnék (tv+net+telefon),lehetőleg digitális tv-t minék több csatornával,és minél jobb netet.

2012. aug. 16. 12:27
 1/4 anonim ***** válasza:
2012. aug. 16. 12:37
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm,de ezen az oldalon már jártam.És azok közül,amit kidobott nekem,csak nagyon drágát lehet itt beköttetni...Úgy látom,hogy a digitális tv-ről és a sok csatornáról mindenképp le kell mondanom... :(
2012. aug. 16. 17:12
 3/4 Nadetényleg válasza:
Mégis mennyit szánnál a 3 az egyben szolgáltatásra?
2012. aug. 17. 10:13
 4/4 A kérdező kommentje:

Hát,változott a terv...Úgy néz ki,hogy most már csak TV-t szeretnék beköttetni.De nagyon úgy fest,hogy ami tetszene legalább egy kicsit,az itt nem elérhető...Kezdek nagyon kiakadni!!!Napok óta csak keresgélek...Az első válaszoló linkjén már jártam néhányszor,és annál jobban egyik oldal sem szedi össze,hogy mi elérhető itt.Szóval lehet,hogy TV nélkül maradok. :(

Árban egyébként még nem egyeztünk meg a ház urával,de ő minél olcsóbbat szeretne,én meg minél jobbat.A UPC-nél talán lenne esélyem,ha nem lenne náluk tartozásom.A környéken nem ismerünk senkit,pár napja költöztünk ide,így senkit sem tudok megkérni,hogy köttesse be nekem... :(

2012. aug. 17. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!