Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ha szereplőnek jelentkezem az...

Ha szereplőnek jelentkezem az RTL- klubnál akkor az baj lehet ha nem budapesti vagyok?

Figyelt kérdés
Arról lenne szó ,hogy én Erdélyi vagyok.

2012. aug. 15. 18:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát, ha az X-faktorba jelentkeztél, akkor nem.
2012. aug. 15. 18:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha nagyon-nagyon tehetségesnek találnak, az ilyesmi nem akadály. De ahhoz valami rendkívüli színészi teljesítményt kell mutatni.
2012. aug. 15. 18:38
 3/5 A kérdező kommentje:
1 válaszoló nem az x faktorra
2012. aug. 15. 18:42
 4/5 A kérdező kommentje:
Képet kell küldeni?Van ez hogy keresnek szereplőket az RTL klub új sorozatába erről lenne szó
2012. aug. 15. 18:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha a környékén laksz tehát úgy 50km-es körzetben akkor nem akadály egyáltalán, ha meg még messzebb akkor már gázos az ügy de nem reménytelen. Egyik ismerősöm is jelentkezett a gyanú árnyékában műsorba ráadásul ő Baján lakik és onnan ment be, de nem problémáztak belőle, szépen eljutott oda hogy már szerepelni is fog egy részben, igaz csak mellékszereplőnek vették fel kb 3-4 perces jelenetben kap majd helyet de még nem forgatták le, és ő sem tud még semmit, csak hívták hogy majd menjen be valami elbeszélgetésre októberbe vagy mikor. Ennyit tudok csak.
2012. szept. 26. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!