Hol tudnám nézni a Real Madrid TV-t?
Figyelt kérdés
2009. júl. 22. 14:21
1/6 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni de itt Mo.-n nemtudod nézni.A wikipédiában ezt olvastam;The channel is available in Spanish and English.
Ez annyit tesz hogy a csatornához az angolok és a spanyolok férhetnek hozzá.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi!
2009. júl. 22. 14:51
3/6 anonim válasza:
a választ sajnos nem tudom, de amit az első válaszoló írt, az hülyeség, aki nem tud angolul, az ne fordítson!!!
azt jelenti, hogy available in Spanish and English hogy angol és spanyol NYELVEN lehet nézni!!
4/6 A kérdező kommentje:
Neten nem lehet valahogy elérni?
2009. júl. 23. 12:39
5/6 anonim válasza:
A sport 1-2 közvetíti A Real Minden meccsét kb 3 évig real tévét meg max a sport klubbon nézhetsz!
6/6 anonim válasza:
Üdv!
Van itt egy cikk, amivel hátha tud valaki valamit kezdeni. Nekem UPC Direct Digitalom van és fogalmam sincs, mik a lehetőségeim. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!