Lesz Megasztár 5?

Figyelt kérdés
2009. júl. 21. 17:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
70%
Már lehet rá jelentkezni a www.tv2.hu oldalon. Én meg is tettem :)
2010. jan. 3. 01:16
 12/18 anonim ***** válasza:
74%
Hát akkor sok sikert hozzá, de ne várd, hogy túlzottan sikeres leszel- igaz, nem tudom, milyen a hangod, úgyhogy ellenkező esetben elnézést kérek -, mert ma már sajnos nem igazán a tehetség számít. Jó, mondjuk valaki egy Fekete Pákó hanggal rendelkezik valószínűleg akármennyi pénze van, nem fog nyerni, de sajnos az is előfordulhat. Például volt a 2009-es Csillag Születikben egy kislány, úgy emlékszem valamilyen Viktória, és jazz-t énekelt. Aki látta, biztosan emlékszik rá. Nos, ha szakmai zsűri lett volna, akkor biztosan tovább jutott volna az 1. vagy a 2. selejtezőnél, és most nem akarok neveket mondani, de van egy-két előadó akiknek a helyére egy szakmai zsűri biztos őt tette volna be. Mindezzel azt szerettem volna mondani, hogy sajnos ma már többet ér a pénztárca vastagsága, mint a tehetség. Ez van, sajnos... :(
2010. márc. 16. 18:33
 13/18 anonim ***** válasza:
58%
Hogyne lenne. Már rég elkezdődött :) Ennek az oldalnak a tanúsága szerint minden bizonnyal. Tele van egyenlőre röhejes próbálkozókal: [link]
2010. máj. 5. 09:12
 14/18 anonim ***** válasza:
58%
Ma volt a második "rész". :D
2010. máj. 8. 21:00
 15/18 anonim ***** válasza:
35%
már megy... :p
2010. máj. 16. 16:36
 16/18 anonim válasza:
19%
Engemet meghívtak mert nagyon sokszor énekelek a tv-ben és nagyon sokszor járok koncerrtekre felépni is meg felépésre is sokszor szoktunk menni.És én nekem nagyonjó hangom van mindenki szerint és mindig én szólozok és most pedig hivtak egy előválogatásra és ha tovább jutok vagy nem :( még nem tudjuk persze akkor meg már a megasztárba fogok énekelni a sok zsűri előtt.Egyáltalán nem izgulok:) akk elcsuszik az egész hangom.:(na sziasztok
2010. júl. 7. 08:49
 17/18 anonim ***** válasza:
van és szombaton asszem fél 8-kor kezdődik. Amúgy meg én is szeretem, és nem szidni kéne a műsort, hanem válaszolni, mert a kérdező nem azt kérdezte, hogy mi a véleményetek róla, hanem, hogy mikor van!...am meg sztem a kérdező nagyon is szereti, ha már megkérdezte, úgyhogy nem kéne itt oltani meg minden...
2010. szept. 6. 15:59
 18/18 anonim ***** válasza:
Mondjátok hogy továbbjutottatok-e? :D
2010. nov. 14. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!